8 načina kako žene mogu ohrabriti svog muškarca

Muškarce je potrebno podsjetiti da su voljeni od strane svemogućeg Boga, no u svakodnevnom ohrabrenju veliku ulogu imaju žene. Pogledajmo 8 načina kako žene mogu ohrabriti svog muškarca (supruga).

Molite za njega. Izdvojite si vrijeme namijenjeno molitvi za vašeg muža. Ništa drugo nije toliko ohrabrujuće kao kad znate da se netko moli za vas.

Naglasite njegove kvalitete. Svaki muškarac posjeduje određene osobine koje ga čine jedinstvenim. Pohvalite ga, recite mu otvoreno što volite kod njega, kakav je.

Recite mu da radi odličan posao. Dajte mu do znanja kako cijenite to što on radi da bi skrbio za obitelj.

Nemojte uzeti svoje darove ljubavi zdravo za gotovo. Ako radi stvari po kući, zahvalite mu. Bilo što da učini, nemojte mu se zaboraviti zahvaliti.

Saslušajte ga. Uzmite si vremena pa saslušajte što ima za reći, kakav mu je bio dan na poslu, kroz što je sve prošao.

Podijelite svoje terete. Ponudite mu pomoć kada ima naporan tjedan. Možda možete neku sitnicu učiniti za njega. Vaš muškarac će cijeniti vašu pomoć i društvo.

Ne budite vječiti prigovarači, već mu poklonite osmijeh kako bi mu uljepšale dan.Radite na održavanju pozitivnog stava, ne samo za sebe, već i za dobro svoje obitelji.

Ne očekujte da bude vaš spasitelj. Vaš suprug nije Isus, dakle, on nije savršen, ne može čitati misli, razočarat će vas s vremena na vrijeme. On je jednostavno čovjek koji još uvijek, kao i vi, raste u milosti.

NAJNOVIJE!