8 sati je proveo zatrpan pod snježnom lavinom, no Bog mu je poslao anđela čuvara u pomoć

35-godišnji Amerikanac je osam sati proveo zatrpan pod snježnom lavinom, no Bog nije dopustio da umre. Poslao mu je “anđela čuvara” u pomoć!

U Bibliji vidimo brojne primjere Božje intervencije na čudesan način. Ove priče služe kao podsjetnik da je Bog uvijek prisutan i spreman intervenirati kada nam je to najpotrebnije.

Nedavno se u Utahu dogodilo moderno čudo kada je 35-godišnji Travis Haussener spašen nakon što je osam sati bio zatrpan lavinom.

Travis je bio na skijanju u Utahu kada ga je pogodila lavina, zatrpavši ga snijegom do prsa. Razumljivo, Travis je vjerovao da je njegov život gotov dok se mahnito pokušavao iskopati samo jednom rukom. Ali baš kad se činilo da je svaka nada izgubljena, dogodilo se čudo.

“A onda sam pomislio, to je to. Mislio sam, znate, moj život je gotov”, rekao je Travis.

Dokaz Božje moći

Vatrogasac Tom Elbrecht, koji nije bio na dužnosti, skijao je u blizini i čuo Travisove vapaje u pomoć. U početku je Tom mislio da čuje životinju ili dva skijaša kako razgovaraju, ali brzo je odbacio te misli i slijedio zvuk.

Kad je stigao, pronašao je Travisa zatrpanog u snijegu i odmah nazvao hitnu. Tom je ostao uz Travisa tijekom cijele muke, pomažući mu da održi normalnu tjelesnu temperaturu dajući mu dodatne slojeve odjeće.

Travisov opstanak dokaz je Božje moći. Budući da nitko drugi nije mogao pomoći, bilo je pravo čudo da je Tom bio tamo da čuje Travisove vapaje za pomoć i priskoči mu u pomoć.

Unatoč tome što je bio zarobljen gotovo 8 sati i imao je slomljenu bedrenu kost, Travis već planira ponovno skijati.