Bolesni dječak (2) je preživio 5 operacija, a nedavno je dobio pravo srce

Teško bolesni dječak koji je preživio 5 otvorenih operacija srca je napokon dobio pravo srce koje mu odgovara. Sada se osjeća dobro. 

Dječak iz Virginije primio je „herojsko srce“ nakon duge borbe protiv rijetkog poremećaja. Wyatt Lowe ima samo dvije godine, no prošao je mnogo toga u svom kratkom životu. 

Rođen je s kongenitalnom bolesti srca, vrlo kompliciranim srcem, bez slezene te s organima koji nisu bili na pravom mjestu. 

Njegova mama ima Facebook stranicu naziva Warriors for Baby Wyatt na kojoj dijeli informacije o svom sinu koji je u dvije godine svog života prošao čak pet otvorenih operacija srca. No kroz cijelo to putovanje, on se ponašao kao pravi heroj. 

U međuvremenu je Bog djelovao u njihovim životima te se spremao pokazati Svoju moć toj obitelji. 

U četvrtak u 9:50 navečer obitelj je dobila poziv u kojem su dobili ponudu za srce za Wyatta. 

Dječak dobio srce 1
Foto: Facebook

Božje vrijeme je uvijek ispravno vrijeme

„Božje vrijeme uvijek je ispravno vrijeme. Ne mogu početi opisivati osjećaje koji me preplavljuju u ovom trenutku“, napisala je Wyattova majka, Katie Lowe. 

„Ne mogu im dovoljno zahvaliti što su mom sinu dali drugu priliku za život u svom najtežem trenutku. Moje srce se slama zbog te obitelji. Hvala vam što ste rekli ‘da’ u vremenu vaše potrebe“, dodala je. 

Wyatt je primio srce u 11:30 u petak u jutro te sada ima novo herojsko srce koje kuca potpuno samo i savršeno se slaže s njim. 

Katie je izrazila zahvalnost obitelji koja je donirala srce riječima: „Cijelo ste mi vrijeme na umu. Vaše nesebično djelo davanja dara života u vremenu kada vam je najteže. Jako mi je žao. 

Znajte da neće proći dan da neću pomisliti na vas i na dragocjeni dar koji ste nam dali. Nosit ćemo vašeg heroja s našim i borit ćemo se za njih. Vaš heroj sada kuca u mom heroju“, rekla je. 

Liječnici trenutno prate Wyattovo stanje u slučaju krvarenja. 

Warrior Wyatt! 💪🏻 standing strong! He has been doing amazing with PT/OT and his sprints on high flow have gotten longer. Praise God! ♥️ I had to share his good moments that I pray continue ♥️

Objavljuje Warriors for Baby WyattČetvrtak, 19. kolovoza 2021.

Služimo zaista velikom Bogu koji je uvijek spreman dati čudo onima koji Ga vole. 

NAJNOVIJE!