Brat je napokon vidio svoju stariju sestru, a snimka susreta će vas rasplakati

84-godišnj brat je nakon pet godina napokon dobio priliku vidjeti svoju stariju sestru. Dirljiva snimka njihovog susreta će vas rasplakati.

Zadnji put kada je 95-godišnja Mary Pine vidjela svog 84-godišnjeg „malog brata“ Boba Taylora, iznenadila ga je posjetom u Atlanti gdje je on živio. 

Mnogo se promijenilo u pet godina koje su prošle od tada. Mary se preselila u dom za starije i nemoćne u Ambleru, Pennsylvanija, a uz pandemiju su brat i sestra morali pristati na kontakt putem telefona umjesto na razgovor licem u lice. 

Dosta se toga promijenilo 4.6.2021. godine kada su Bob i njegovo dvoje odrasle unučadi putovali 13 sati u automobilu da bi iznenadili Mary za njezin rođendan.

VIDI OVO: Citati o sestrama: 20 najljepših citata koji opisuju taj jedinstven odnos

Unuke Morgan Taylor i Kenzie Hardin su pripremile kamere u trenu kada je Mary ušla u dnevni boravak i vidjela Boba koji ju je tamo čekao. Njezina su se usta otvorila u iznenađenju te možete vidjeti koliko je bila presretna zbog načina na koji ga je uzela u zagrljaj. 

„Zaigralo mi je srce“, rekla je Morgan, „Jako sam sretna što je dobio priliku ponovno ju vidjeti, a njezina je reakcija bila neprocjenjiva. Znam da su oboje bili preplavljeni radošću i ljubavlju te je to sve što mogu tražiti kao unuka.“ 

Budite upozoreni: ova snimka će vas rasplakati! Pogledajte emocionalan sastanak brata i sestre na snimci u prilogu. 

NAJNOVIJE!