Gospel pjevač je u kolicima došao na pozornicu, a njegova izvedba je rasplakala žiri

Ben Waites, 33-godišnji gospel pjevač iz Nashvillea, koji je u kolicima došao na pozornicu, rasplakao je sutkinju “America’s Got Talent” Sofiju Vergaru dok je izvodio vlastitu izvedbu pjesme “True Colours” Cyndi Lauper.

Dok je razdragana publika Waitesa pljeskala, Vergara se mogla vidjeti u suzama tijekom i nakon njegovog nastupa u utorak navečer.

Članovi žirija, uključujući Heidi Klum i Simona Cowella, također su ustali i pljeskali pjevaču.

Cowell, koji je poznat po izravnom i oštrom kritiziranju natjecatelja, također je postao blag jer je to nazvao “sjajnom audicijom”.

Klum mu je rekla: “Imaš toliko emocija, a i ja sam ih osjećala, ali gledam Sofiju. Sofija trenutno briše suze.”

Cowell je dodao: “A Sofia ne plače.”

Vergara je objasnila: “Svidjelo mi se jer, znaš, to je prekrasna pjesma, ali ti si je učinio svojom, te bila je posebna. Bila je drugačija.”

Sva tri žirija glasala su da Waites nastavi s natjecanjem.

Pogledajte njegovu prekrasnu izvedbu:

Poruka nade

“Ja sam pjevač južnjačkog gospela i vokalni trener”, rekao je Waites žiriju, objašnjavajući da je poruka pjesme “govoriti ljudima bez obzira na njihovu dob, rasu, porijeklo”.

Izvedba nosi “poruku nade”.

Waites, koji je odbijen na svojoj prvoj audiciji prije mnogo godina dok je studirao na kršćanskom sveučilištu Louisiana, rekao je za Baptist Press da mu je primarna motivacija slaviti Boga.

Ovaj gospel pjevač želi drugima prenijeti poruku Evanđelja

“Na kraju dana mogu samo reći da je to Božja stvar”, rekao je Waites. “Sve što sam radio tijekom cijele svoje karijere bilo je snažno usmjereno na služenje Kristu i pokazivanje Božje ljubavi što većem broju ljudi. Gledao sam na ovo kao na priliku da doprem do mnogo ljudi…”

Nastavio je: “Nosim puno tereta na svojim ramenima zbog toga, ne u smislu da sam pretjerano nervozan ili da brinem o pobjedi. Te stvari mi nisu važne. Ono što me više brine je primjereno i učinkovito pokazati Kristovo evanđelje kroz ovu priliku. Vrlo je važno da tu poruku prenesem.”

Waites, koji je rođen s artrogripozom Multiplex Congenita, koja ograničava kretanje fiksnih ili kukastih zglobova po cijelom tijelu, uključujući laktove, zapešća, koljena i gležnjeve, vratio se na audiciju godinama nakon prvog odbijanja.

Producenti s “America’s Got Talent” kontaktirali su ga nakon što su vidjeli da je njegova izvedba prikupila oko 600.000 pregleda u 24 sata na Tik Toku.

NAJNOVIJE!