Majka (27) preminula nakon što je pristala na carski rez da spasi bebu

Majka je preminula nakon što je rodila svoju četvrtu djevojčicu!

Charlene Castro Flores, 27-godišnjakinja iz Kalifornije, umrla je pri porodu nakon hitnog carskog reza kojim je porodila svoju četvrtu djevojčicu.

Doktori su spasili bebu, ali majka je umrla od srčanog zastoja. Charlene se za carski rez odlučila iako je već imala srčanih problema, za koje je znala da se prilikom operacije mogu pogoršati. Prošli utorak navečer počela je osjećati bolne kontrakcije, a ultrazvuk je pokazao unutarnje krvarenje.

Doktori su joj rekli da se samo hitnim carskim rezom može spasiti dijete, a ona je pristala na operaciju, iako je znala da može umrijeti.

Njezin suprug Elesandro je za Daily Mail ispričao kako su iz operacijske sale liječnici izašli s ‘palčevima gore’, rekli su da je njihova curica koju su nazvali Quinn Nevaeh još na obradi, a da je majka stabilno, i da spava…

No hodnikom je ubrzo odjeknuo vrisak medicinske sestre koja je viknula ‘code blu’, što je liječnička šifra za srčani arest.

Svega 20-ak minuta kasnije, Elesandru, koji još nije došao k sebi od radosti i olakšanja što je sve prošlo dobro, liječnici su priopćili da mu je supruga preminula.

Sada su on i njegove četiri curice okruženi s obitelji i prijateljima, koji su došli odati počast prerano preminuloj majci, supruzi, kćerki i prijateljici.

– Vi ste produžetak svoje mame – objasnio sam djeci, rekao je za portal ABC30 suprug preminule Charlene, Elesandro Flores i nastavio s porukom za svoje kćeri:

– Vi ste kćerke svoje mame, vi ste žene, vi ćete preuzeti majčinu ulogu i znam da ćete dobro brinuti za sebe i za mene, prenose 24sata.

Malena Quinn se još oporavlja u bolnici.

NAJNOVIJE!