Alkoholičar je imao iskustvo bliske smrti, a ono što je vidio ga je potaknulo da život posveti Bogu

Alkoholičar je nakon teške prometne nesreće imao iskustvo bliske smrti, a ono što je vidio ga je potaknulo da život u potpunosti posveti Bogu.

Jeff Colter se kao dječak molio da prihvati Isusa kao svog Spasitelja, no kada je njegova majka umrla od raka kada je on imao samo 22 godine, sve se promijenilo. 

Jeff se nastojao zaokupiti poslom policajca, a uz to je počeo piti kako bi ispunio prazninu u svom životu. Jednog je dana čuo glas kako mu govori: „Ne možeš služiti dvama gospodarima“, a on je odgovorio da neće služiti Bogu. 

Borio se s teškom depresijom zbog alkohola

Upoznao je i oženio se sa Suzie te se borio s teškom depresijom uzrokovanom ovisnošću o alkoholu. Često bi pio dok se ne bi onesvijestio. Ponekad je pio tako mnogo da bi se srušio te ne bi znao gdje je kada se probudi. 

Suzie je bila jako uplašena za njega te nije željela da mu se dogodi nesreća dok je pijan. Nije htjela da se nađe pijan negdje gdje se ne bi mogao brinuti za sebe u tom stanju. Molila se je za njega te je znala da može biti bolja osoba. 

27.4.2014. godine se sve promijenilo. Jeff je bio na putu do svog omiljenog mjesta za pecanje, dok se vozio, odjednom je vidio vozača kako prelazi na njegovu stranu ceste, čuo je glasan zvuk te je osjetio zračne jastuke kako su se aktivirali. Onesvijestio se je i čuo kako auto klizi cestom. Prenesen je helikopterom u bolnicu te je imao mnogo operacija. 

VIDI OVO: Anthony Hopkins: Vjera u Boga me je oslobodila od alkoholizma

Kaže da nikada neće zaboraviti što je vidio nakon što se onesvijestio u Suzienim rukama u bolnici. Kaže da je vidio slike demona i čuo zvukove režanja kao i smijeh.

Osjetio je kako mu je duša napustila tijelo

Kasnije mu je rečeno da mu je srce stalo i da je prestao disati. Osjetio je kako mu je duša napustila tijelo, sjeća se da je vidio tamu i maglu na stropu i na podu. 

Sjeća se da je otišao na mjesto puno tame i da je zazvao Isusa, a tada mu se pokazala njegova majka. Bila je mlada te ga je pogledala ravno u oči dok je prala svoju ruku. Jeff je kasnije rekao da smatra da je taj čin simbolizirao čišćenje života. Nakon toga se sjeća povratka u svoje tijelo i buđenja. 

Nakon što je otišao kući, odmah je počeo tražiti kršćanske televizijske programe kako bi čuo Riječ Božju i pokajao se za svoje grijehe. Posvetio je svoj život Kristu te je prestao piti, počeo je čitati Bibliju i ponovno se moliti.

Također je prestao kriviti Boga za smrt svoje majke, a krivnju je prebacio na rak. Obratio se Bogu te je krenuo u crkvu i na savjetovanja zbog čega je uspio poboljšati svoju vezu s Bogom. 

Bivši alkoholičar i njegova obitelj

Bog ga je spasio

Njegova supruga Suzie je rekla da Bog može otkupiti i spasiti, a da je njezin suprug dokaz za to. Ona je ponosna na svog supruga i promjene koje je napravio te zna da je on čovjek za kojeg treba zauvijek biti udana.

VIDI OVO: Bivši alkoholičar je kroz fotografije pokazao svoj put do oporavka: Pogledajte kako danas izgleda!

Nakon što se umirovio iz policije, Jeff i Suzie su započeli JNS misije te planiraju otvoriti kućicu za pecanje koja će služiti za dijeljenje Božje Riječi s mladima. 

Jeff kaže da je Bog udaljen samo jednu molitvu od nas i da nikada ne trebamo misliti da smo bezvrijedni jer, ako je Bog spasio nekoga kao što je bio on, onda može spasiti svakoga. On sada govori da, ako već trebamo birati trajni dom, da se trebamo potruditi da to bude nebeski dom. 

NAJNOVIJE!