NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeAmerička trkačica odala slavu Bogu nakon što je postavila novi svjetski rekord

Američka trkačica odala slavu Bogu nakon što je postavila novi svjetski rekord

Američka trkačica i sprinterica Sydney McLaughlin odala je slavu Bogu nakon što je postavila novi svjetski rekord na 400 metara s preponama.

McLaughlin si je postavila cilj da se kvalificira za Olimpijske igre u Tokiju dok se u nedjelju natjecala na američkom natjecanju na 400 metara s preponama u Eugeneu u Oregonu.

Ne samo da je stigla do ekipe na Olimpijskim igrama u Tokiju, već je postavila i svjetski rekord s vremenom od 51,90 sekundi, postavši prva žena koja je ikada pretrčala 400 metara s preponama za manje od 52 sekunde.

“Sva slava Bogu”

“Osjećala sam da će ovaj susret biti nešto posebno. Ovakvi su tjedni jedni od najtežih u životu sportaša (…) Ali količina težine koju mi je Gospodin skinuo s ramena, razlog je zbog kojeg sam jučer mogla tako slobodno trčati. Moja se vjera testirala cijeli tjedan. Samo sam čula Boga kako govori: “Samo se usredotoči na Mene”. (…) Ne zaslužujem ništa. Ali milošću, kroz vjeru, Isus mi je dao sve. Rekordi dolaze i odlaze. Slava Božja je vječna. Hvala Oče”, stoji u objavi na Instagramu.

Odlučila je svoju budućnost staviti u Božje ruke

U objavi na Instagramu iz veljače, McLaughlin je hrabro svjedočila da je odlučila svoju budućnost staviti u Božje ruke.

“Možemo se nasmiješiti onome što nas čeka jer znamo da je ON već pobijedio. Noću možemo lakše spavati, znajući da ON ima plan za sve što bi nas obično moglo mučiti. Možemo se nasmiješiti svemu što ne odgovara svrsi našega života, jer znamo da je Božji plan veći.”, stoji u objavi.

Ovom pobjedom McLaughlin će drugi put predstavljati SAD na Olimpijskim igrama. Također se natjecala na Igrama u Riju 2016. godine kada je imala 17 godina, ali nije prošla polufinale. McLaughlin će sada biti u prvom krugu ženskog natjecanja na 400 metara s preponama na igrama u Tokiju ovoga ljeta.