Anđeo došao u hram spasiti ženu od vjerske prostitucije, svećenik se onesvijestio

Anđeo je došao u hinduistički hram spasiti ženu od vjerske prostitucije. Hramski svećenik se od viđenog prizora onesvijestio.

Samita je rođena kao član indijske obitelji koja je pripadala najnižem društvenom staležu, takozvanim ”nedodirljivima”. Kada je bila mlada njezini su je roditelji prodali u religijsku prostituciju lokalnim svećenicima drevne religije.

Samita je bila uvježbana da bude Devadasi. Prema zapisima drevne religije ovo je značilo da je njezina dužnost bila služiti svećenike i ostale muškarce iz grada kao prostitutka. Plakala je svakoga dana.

Zbog svojih suza bila je toliko premlaćivana da je oslijepila na jedno oko. Znala je da nema priliku za bijeg, jer ako bi pokušala i bila uhvaćena – odmah bi je ubili. Samita je vjerovala da je zatvorenik ovoga groznog života.

Anđeo došao kako bi spasio ovu ženu od vjerske prostitucije

Jedne večeri Samita je išla prema svetištu hrama gdje se pokušala pripremiti za nadolazeći ritual. Na svome putu naišla je na ženu koju nikada prije u svome životu nije vidjela. Sudarila se sa ženom koja joj je dala malenu kartu. Na karti je bila slika Isusa i adresa koju Samita nije prepoznala.

Žena je rekla Samiti: „Ovaj čovjek te može spasiti i zaštititi od hramskih svećenika“. Zbunjena, Samita je ušla u svetište hrama za lokalnu božicu i nadala se da je ta žena u pravu i da bi joj netko mogao pomoći.

Snimka zaslona: YouTube

Dok se približavala idolu, na tom putu ju je zaustavio vatreni anđeo koji se pojavio ispred idola. Anđeo je preplašio sve prisutne tako snažno da se hramski svećenik istog trenutka onesvijestio. Nakon toga anđeo je progovorio Samiti. Nazvao ju je njezinim imenom i rekao joj neka ga slijedi. Zapanjena, ona je poslušala i počela slijediti vatrenog anđela koji ju je vodio ulicama grada gdje ju nitko nije pokušao zaustaviti. Ona i anđeo su stigli do željezničke postaje kada je anđeo nestao. Potrčala je do mjesta gdje je anđeo stajao i ondje je pronašla kartu vlaka za grad po imenu Hyderabad. Samita je uzela kartu i ukrcala se na vlak koji je polazio prema gradu u kojemu nije poznavala nikoga.

PROČITAJTE: 3 primjera kada anđeli pomažu ljudima

Preplašena žena je pronašla utočište

Nakon što je stigla počela se raspitivati o adresi koja je bila zapisana na poleđini karte koju joj je nepoznata žena dala baš prije nego što je vidjela anđela. Saznala je smjer i uskoro je stigla do kršćanske misijske kuće. Glavna misija te kuće je da spasi ”nedodirljive” djevojke koje su bile prodavane u ropstvo i prostituciju.

Snimka zaslona: YouTube

Žene ondje su odmah toplo dočekale i ugostile iscrpljenu djevojku. To je bilo mjesto gdje je Samita saznala da je čovjek koji ju je spasio bio Isus. I na tom mjestu Bog joj je poslao još jedno čudo!

Četiri mjeseca nakon što je stigla, djevojke su se u svojim jutarnjim molitvama molile za još jedno čudo. Dok su se djevojke molile, Samita je osjećala toplinu oko svoga slijepog oka. Nakon što je molitva završila, Samita je otvorila oba oka i otkrila da joj je vid u potpunosti vraćen!

Ne samo da je Bog spasio Samitin život ovdje na zemlji nego je spasio i njezin vječni život! Naš Bog je fantastičan!

NAJNOVIJE!