australija ne postoji ravnozemljaši
Foto: Pixabay

Ravnozemljaši ne odustaju pred nizom problema koje model ravne ploče jednostavno ne može objasniti. Prema teoriji, za koju tvrde da imaju dokaze, Australija ne postoji, a svi Australci su plaćeni glumci.

Uz neke elementarne stvari kao što je gravitacija (za koju tvrde da ne postoji), zalazak i izlazak sunca (za koje kažu da su samo privid), pomrčina Mjeseca (tu se već malo razlikuju u objašnjenjima, ali i tu pojavu smatraju zavjerom), veliku rupu u njihovim uvjerenjima predstavlja i Antarktika.

our goal! Hopefully before 2040.#flatearthbelievers

Objavljuje Flat Earth BelieversČetvrtak, 24. svibnja 2018.

Taj kontintent, prema njima, ne postoji; kažu da je riječ o ledenom obruču oko diska. A svi koji kažu da su bili na Južnom polu ili su zavedeni ili namjerno lažu.

> Jesu li biblijski pisci vjerovali da je Zemlja ravna?

A sada to isto tvrde i za stanovnike drugog najjužnijeg kontinenta – Australije. Nije jasno zašto su se okomili na najmanji kontinent, odnosno zašto i njega nisu ugurali na svoju ploču, tek Australija je na popisu stvari koje ne postoje, ali NETKO ili ONI (tko god to bio) žele da u nju vjerujemo.

🤔🤔🤔Try and explain this roundtards!#australiadoesnotexist

Objavljuje Flat Earth BelieversPetak, 4. svibnja 2018.

“Australija ne postoji. To je izmišljotina u koju nas uvjeravaju, da mislimo da je Britanija poslala negdje svoje osuđenike, a zapravo su ih ukrcali na brodove i potopili. To je zataškavanje najvećeg masovnog ubojstva u povijesti, koje je izvela jedna od najvećih imperija.

Australija ne postoji. Sve što zovu “dokazom” zapravo su dobro izrežirane laži i dokumenti koje su napravile najmoćnije svjetske vlade. Vaš prijatelji iz Australije? To su sve glumci i kompjuterski hologrami, dio zavjere da se obmane svijet.

What are we teaching these kids?? 🤔🤔#flatearthbelievers

Objavljuje Flat Earth BelieversPonedjeljak, 23. travnja 2018.

Ako mislite da ste bili u Australiji, grdno se varate. I piloti su dio zavjere, zapravo su vas ostavljali na obližnjem ostrvu ili, u nekim slučajevima, u dijelovima Južne Amerike, gdje su očistili prostor i unajmili glumce da glume prave Australijance.

> Pobornici ravne Zemlje imaju NOVU HIT TEORIJU: Zemlja ustvari ovako izgleda!

Australija je jedna od najvećih prevara ikada i svi ste obmanuti. Pridružite se pokretu danas i pokažite ljudima da su obmanuti”, navode ravnozamljaši.

Australija
Foto: Facebook

Nije jasno je li njihova stranica na Facebooku najobičnije trolovanje i izmišljanje priča ili je jedna od istinitih teorija ravnozemljaša.

IZVORKurir.rs