NaslovnicaVijestiSvijetAutistični dječak je legao na zemlju, a majka nikada neće zaboraviti što...

Autistični dječak je legao na zemlju, a majka nikada neće zaboraviti što je jedan stranac učinio

Autistični dječak je legao na zemlju i počeo galamiti. Tada je naišao jedan stranac koji je odlučio nešto poduzeti kako bi umirio dječaka. 

Natalie Fernando (44) je šetala u Essexu sa svojim petogodišnjim sinom Rudyjem kad je dječak doživio izljev bijesa jer ga je majka zamolila da krenu dalje. Rudy ima poremećaj iz spektra autizma, a takvim osobama je teško preusmjeriti se na nešto drugo, posebno ako uživaju.

“Moj sin voli šetati, ali mrzi se okrenuti i krenuti nazad. Zbog toga uglavnom šećemo u krugovima, ali sada to nije bilo moguće”, napisala je Natalie na Facebooku.

Rudy je zbog toga legao na zemlju i počeo galamiti. Prolaznici su ih pogledavali, a Natalie se ispričavala jer izljevi bijesa njenog sina ponekad traju sat i duže i dječak zna postati prilično agresivan.

This man, a total stranger saved me today from either a meltdown lasting up to an hour or more or the alternative which…

Posted by Better to be Different on Monday, April 12, 2021

VIDI OVO: Majka autističnog dječaka: Znam što uzrokuje autizam!

Tada je naišao muškarac imena Ian koji je šetao dvogodišnje dijete u kolicima. Odlučio je napraviti potez koji bi mogao umiriti dječaka.

“Taj muškarac je moj heroj. Upitao je mog sina kako se zove, a kad sam mu pojasnila da ne razumije jer je autističan, jednostavno je legnuo kraj njega na pločnik. Rudy je ubrzo ustao i krenuo hodati prema kući”, dodala je majka oduševljena Ianovim potezom.

Stranac ih je otpratio do automobila, a Natalie kaže da nikad neće zaboraviti njegovu dobrotu i empatiju.

Posted by Better to be Different on Sunday, March 14, 2021

“U svijetu gdje možete biti bilo što, budite dobri”, poručila je.

SourceIndex.hr

NAJNOVIJE