Ova beba izgleda vrlo slatko, zar ne? No, ona je zapravo majstor obmane. Čini se kao da mirno spava s lijepim osmjehom na licu… Ili ne? 

Benjamin je u trenu snimanja imao samo par mjeseci, no već je naučio kako prevariti svoju mamu. Ponekad bi se činilo kao da spava, a slijedeću bi sekundu bio budan.

Njegova mama nije uvijek mogla reći pokušava li ju Benjamin zavarati. Jednog je dana posumnjala da upravo to čini tako da je izvadila mobitel i počela snimati. 

Polako je zazvala njegovo ime. On nije reagirao, ali se činilo da se jako trudi kako se ne bi nasmijao. Tada ga je mama ponovno zazvala. 

Nakon toga su mu se vjeđe pomaknule, ali nije otvarao oči. Izgleda kao da je pokušavao proviriti, a da mama to ne primijeti. 

Mama se primaknula bliže svom sinu. On je tada jako malo otvorio svoje oči, a usta su mu se razvukla u osmijeh. 

Tada je zatvorio oči i skrio osmijeh jer je pretpostavio da ga je mama otkrila, ali nije bio spreman priznati poraz. 

VIDI OVO: Leptir je sletio bebi na glavu, a onda su uslijedili preslatki trenuci

Majka je objavila tu snimku na internetu gdje je postala vrlo popularna. 

Od tada je prošlo šest godina unutar kojih je Benjamin odrastao u divnog dječaka koji jako voli voziti bicikle. Ujedno je pokazao da su mu ispali zubići što znači da će mu njegova „varka“ od kada je bio beba zasigurno pomoći da sazna tko je to zubić vila. Sigurno će mu biti poznata. 

Benjaminova snimka zapravo potvrđuje jedno istraživanje koje tvrdi da bebe nauče varati svoje roditelje prije nego nauče govoriti. 

Istraživanje je dokumentiralo nekoliko beba koje su pokušale prevariti svoje roditelje. Primjer je 11-mjesečna beba koju su roditelji uhvatili kako pokušava posegnuti rukom u posudu za biljku koja joj je bila zabranjena. Kada je beba vidjela da ju roditelji gledaju, ona je ispružila ruku i pretvarala se da je samo htjela mahnuti. 

Poruka je jasna: bebe nas varaju bez našeg znanja. No, toliko su slatke da im nije teško sve to oprostiti i dobro se nasmijati kada ih uhvatimo na djelu.