NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeBeba manja od barbike čudesno je preživjela, a ovako sada izgleda

Beba manja od barbike čudesno je preživjela, a ovako sada izgleda

Beba manja od barbike čudesno je preživjela, težila je samo 0,3 kilograma. No, iako je bila jako mala, Kallie je dokazala da je pravi borac.

Beba Kallie Bender rođena je u 25.-om tjednu, 24.5. u Arizoni. Imala je samo 0,3 kilograma te je jedna od najmanjih beba rođenih na tom području.

Beba je bila tako malena da je burma njezinog tate mogla stati na njezinu ruku kao narukvica. Liječnici su rekli da je malo vjerojatno da će preživjeti.

No, iako je bila jako mala, Kallie je dokazala da je pravi borac.

Njezina majka, Ebonie, otkrila je da će trebati hitni carski rez kako bi spasila život svoje kćeri. Njezina je trudnoća bila jako rizična zbog visokog krvnog tlaka. Ujedno je oko bebe bilo premalo tekućine.

VIDI OVO: Majka je prvi put uzela u naručje bebu tešku manje od pola kilograma, sve u sobi je dovela do suza

Nedugo nakon što je rođena, Kallie je morala proći vrlo složenu operaciju srca koju moraju proći mnoge prerano rođene bebe.

Kallie je provela oko 150 dana rastući u bolnici te je sada napokon spremna ići kući.

Sada ima više od 5 kilograma. Cijela obitelj je presretna što će moći kući sa svojom bebom.

„Ona je snažna djevojčica. Ne mogu se odvojiti od nje. No ona je borac te jedva čekam da vidim u kakvu će osobu narasti”, rekla je ponosna majka.

VIDI OVO: Beba stara samo tjedan dana preživjela tešku operaciju srca

„Ne mogu dovoljno zahvaliti svim liječnicima i našim medicinskim sestrama. Oni su jako zavoljeli Kallie te su se jako lijepo brinuli za nju dok je bila u bolnici”, dodala je majka Ebonie.

Foto: Daily Mail

Hvala Bogu na životu ove malene djevojčice.