Biblijski stihovi zaustavili požar u obiteljskoj kući

Požar je u potpunosti uništio dom u američkom okrugu Livingston Parish. Vatrogasna služba kaže da je vatra prestala gorjeti na vertikalnoj potpori zida na kojima su bili ispisani biblijski stihovi.

Požari su zamijetili detalj koji ih je iznenadio: “Ono što nam je upalo u oči je bilo to da su vlasnici doma imali ispisane biblijske stihove na vertikalnoj potpori zida kroz cijelu kuću”, priopćila je vatrogasna služba. “Vatra se zaustavila tik do ispisanih biblijskih stihova!”

Fotografije s mjesta ukazuju na veliku štetu u cijeloj kući i građevini. Međutim, na slikama se jasno vidi da je drvo prestalo gorjeti tamo gdje su bili napisani biblijski stihovi, prenosi The Advocate.

Jedna vertikalna potpora zida, na primjer, prikazuje stih iz Mateja 6,34: “Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova.

VIDI OVO: Nevjerojatne fotografije očuvane Biblije nakon strašnog požara obilaze svijet

U požaru je stradao jedan kućni ljubimac, ptica. Obitelj je i dalje u potrazi za drugim ljubimcima, uključujući mačke i pse, koji su možda izašli iz kuće prije nego što se krov srušio.

Obitelj Lovett je zamolila prijatelje i druge članove obitelji da napišu biblijske stihove na vertikalnim potporama zida kako bi “blagoslovili” njihov dom prije njegovog završetka 2017. godine. Između 60 i 80 biblijskih stihova je ispisano po golom drvetu, uključujući i neke koje su napisali članovi obitelji koji su od tada preminuli.

U požaru nitko nije ozlijeđen.

NAJNOVIJE!