Bivša sotonistica svjedoči o snazi molitve: Kad kršćani mole demoni im ne mogu ništa
Snimka zaslona: YouTube

Bivša sotonistica Renee Schaefer govori o snazi kršćanske molitve te naglašava kako demoni kršćanima ništa ne mogu dok se aktivno mole.

Renee je bila vrlo rano uključena u sotonizam. U dobi od osam godina upustila se u sotonizam.

“Tada nisam znala ali Bog me blagoslovio duhovnim vidom pa sam uvijek vidjela demone posvuda oko sebe. To me učinilo znatiželjnom pa sam počela razgovarati s njima i počeli su me učiti magiji i stvarima koje ne bih trebala znati. U dobi od osam godina ozbiljno sam se počela baviti magijom. S trinaest godina sotonski “veliki svećenik” inicirao me u kult krvnom žrtvom i tako je sve počelo.”

Upoznala samoga Sotonu

Na pitanje kakav je bio njezin odgoj i odrastanje, Renee kaže kako je bilo prilično normalno.

“Bilo je susjeda koji nisu imali dobar utjecaj i događalo se zlostavljanje. Bila sam kanalizator i razgovarala sam s demonima i oni su preko mene prenosili poruke ostatku kulta, a cilj im je bio izazvati kaos. Sa šesnaest godina upoznala sam samoga Sotonu, što je stvarno šokantno.”

Počeli su napadati samo kršćane, posebno svećenstvo. Njezino svjedočanstvo u potpunosti pogledajte u videu u nastavku. (NAPOMENA: Ovaj video sadrži fotografije koje bi mogle uznemiriti neke ljude.) 

“Imali smo imena, adrese, radna mjesta … maltretirali smo kršćane. Ja bih zapravo putovala u duhu, astralnoj projekciji da bih utjecala na požudu ili tako nešto na kršćanina. I u duhu bih vidjela kao plavu kupolu iznad grupe kršćana koji su se molili. Kroz sva ta iskustva sam povezala da nismo mogli napasti kršćane dok su aktivno molili. Postojala je zabranjena zona, apsolutno bez moći. Sada mi se to sviđa, ali tada je to jako razljutilo demone”, svjedoči Renee.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare