Blizanke su se ujedinile nakon 66 godina razdvojenosti

Nakon 66 godina odvojenosti, blizanke su se napokon ujedinile. Jenny Wilson i Kath Millns imaju 76 godina.

Desetljećima su živjele samo kilometrima udaljene jedna od druge, ali nisu znale da su u rodu. Dok je njihova majka bila trudna, odlučila ih je dati na posvajanje.

Jedna je djevojka posvojena u obitelj obiteljskih prijatelja, a druga je posvojena od strane para koji je živio samo nekoliko kilometara dalje. Kada je bila tinejdžerka, Jenny je otkrila da ima sestru.

VIDI OVO: Blizanke su se ozbiljno pogledale, no tada je beba u ružičastom napravila nešto što je svima rastopilo srce

„Od 11. godine pa nadalje sam znala da sam imala blizanku, tamo negdje. Uvijek sam se nadala da će mi jednoga dana pokucati na vrata i naći me, ali to se nije dogodilo” .

Tek kada je Jennyna kćer na društvenim mrežama objavila priču svoje majke, se javila televizijska mreža koja je uspjela pronaći njezinu sestru blizanku. Na iznenađenje obje sestre, bile su mnogo bliže nego su mogle zamisliti. Jenny je rekla: „Zaista je ludo pomisliti da je sve ove godine ona bila udaljena samo 20 minuta vožnje. Kod istih smo liječnika i sve to”.

VIDI OVO: Rođene su kao sijamske blizanke: Kako danas izgledaju, pravo je Božje čudo!

Sada sestre provode većinu svog slobodnog vremena zajedno. Od kupovine, posjeta i čavrljanja telefonom, Jenny i Kath koriste svaki trenutak. Kath je prokomentirala svoju neobičnu situaciju: „Cijeli se moj život promijenio na bolje od kada sam se ponovno ujedinila s Jenny”.

NAJNOVIJE!