NaslovnicaPoučne pričeBog se brine za svaki detalj: Ako sumnjate, pročitajte ovu priču

Bog se brine za svaki detalj: Ako sumnjate, pročitajte ovu priču

Ova priča potvrđuje da se Bog brine za svaki detalj našega života. Neka vas ohrabri!

Ivan je bio dobar i marljiv mladić koji je svakodnevno radio na obiteljskom imanju. No, osjećao je da mu nešto nedostaje u životu. Osjećao je kao da mu je svaki dan isti i nije vidio svrhu u svemu što radi.

Jednog sunčanog jutra, dok je radio u polju, Ivan se osjećao posebno nesretnim. Sagnuo se da zagrabi zemlju i rekao: “Bože, je li ovo sve što život ima za ponuditi? Zar nema ništa više? Osjećam se nezadovoljno.”

U tom trenutku, iznenada, čuo je tihi glas: “Ne brini. Ja brinem za svaki detalj tvoga života.” Prestravio  se. Okrenuo se na sve strane, ali nije vidio nikoga. Bio je iznenađen i zbunjen.

Nakon tog događaja, počeo je obraćati pažnju na male stvari koje su se događale u njegovom životu. Primijetio je da su mu se neke sitnice iznenada posložile na najbolji mogući način. Kada bi mu ponestalo hrane, netko bi donio voće i povrće. Kada bi mu trebala pomoć na polju, susjed bi priskočio u pomoć.

PROČITAJTE: NE BOJTE SE: Bog brine se za svaki detalj vašeg života

Ivan je počeo shvaćati da se Bog brine za njega na načine koje nije ni mogao zamisliti. Shvatio je da Bog vodi brigu o svakom detalju njegovog života, čak i kada mu se to ne čini očiglednim.

Nakon tog otkrića, počeo živjeti s više povjerenja u Boga. Nije više osjećao tjeskobu i nezadovoljstvo. Umjesto toga, svaki dan je dočekivao s osmijehom i otvorenim srcem. Znao je da će se sve posložiti onako kako treba i da Bog ima plan za njega.

Jednog dana, slučajno, sreo je djevojku na autobusnom kolodvoru. Bio je to trenutak koji je promijenio njegov život. Ana je bila ljubazna i predivna osoba. S vremenom su se zaljubili i odlučili započeti zajednički život. Postao je brižan muž i otac, ali je uvijek zadržao vjeru da Bog brine za svaki detalj njegovog života.