Bog danas želi učiniti nešto preko tebe

Bog želi preko mene, a i preko tebe, mijenjati svijet. Dođi Mu, takav kakav jesi i reci: “Evo me, tu sam, kako me želiš danas koristiti?”

Tama će tvoja biti kao podne. U podne nema tame, samo je svjetlo. Bog nije neki tiranin koji nas želi mučiti. Njemu je stalo do ljudi. Njemu je stalo i do mene, a i do tebe.

On želi da preko nas pomaže drugima. Da time mijenja i nas, da mi, ja, ti, postanemo osjetljivi na druge, na onog bližnjega pored nas, na onu baku kraj koje prolazimo svako jutro nekad dok idemo na posao, na čistača ulice koji se bori s vjetrom, kišom, dok skuplja lišće po ulici, na prodavačicu, koju ni krivu, ni dužnu, napadaju što traka sporo ide a mi čekamo u redu.

Bog želi preko mene, a i preko tebe, mijenjati svijet. Na bolje. Zato je najbolje da Mu se damo na korištenje, Gospodin nas neće koristiti na silu, samo ako mu dopustimo. Mic, po mic. Najbolje i za tebe, a i za drugoga.

Dođi Mu, takav kakav jesi i reci: “Evo me, tu sam, kako me želiš danas koristiti? Kako mogu nekome danas pomoći i učiniti mu dobro?”

NAJNOVIJE!