NaslovnicaPoučne pričeBog ima najbolji plan za tebe: Ova priča to potvrđuje

Bog ima najbolji plan za tebe: Ova priča to potvrđuje

Ova priča potvrđuje da Bog ima najbolji plan za tebe. Sve što je naumio, to će i ostvariti.

Martina je bila mlada i ambiciozna, uvijek je imala planove za svoj život. Sanjala je o uspjehu u karijeri i o ljubavi koja će trajati zauvijek. Tako je odlučila završiti fakultet što je prije moguće i krenuti raditi.

Jako se trudila i bila je iznimno uspješna u svojim akademskim obvezama. Međutim, nakon završetka fakulteta, stvari su počele ići drugačije nego što je planirala. Usprkos svim njenim naporima, nije uspjela pronaći posao u struci. Bila je razočarana i osjećala se kao da je propustila nešto u životu.

Jednog dana, dok je šetala parkom, upoznala je ženu koja je imala sličnu priču. Ona joj je ispričala da je željela biti uspješna u karijeri, ali se umjesto toga udala i dobila djecu. U početku se osjećala razočarano, ali je kasnije shvatila da je upravo to bila Božja volja za nju i da su njeni najbolji dani tek dolazili.

PROČITAJTE: Nikad nemoj sumnjati u Božji plan za tebe

Martina je bila iznenađena tim riječima. Shvatila je da je svaki korak u njenom životu dio plana koji Bog ima za nju. Odlučila je zanemariti sve svoje planove i počela se otvarati za nove prilike. Prihvatila je posao za koji se nije obrazovala i krenula na putovanja koja nikada nije smatrala važnima. Ubrzo nakon toga, srela je muškarca koji je bio različit od svih koje je ikad upoznala. Iako je bio suprotnost njezinim željama, osjećala je da je on prava ljubav njenog života. Taj muškarac bio je dio Božjeg plana za nju.

Kasnije je postala vrlo uspješna u svome poslu, a ona i njen suprug imaju ispunjen život. Naučila je da kada se osjeća kao da ne ide sve po planu, treba se sjetiti da Bog ima najbolji plan za svakoga. Trebala je samo biti otvorena i spremna prihvatiti ono što joj život donosi.