Bog nadnaravno izliječio čovjeka od raka: Liječnici su potvrdili da je zdrav!

Davidovo lice naglo je nateklo do te mjere da nije mogao jesti niti vidjeti na desno oko. 

Bog je nadnaravno izliječio čovjeka od raka kože koji mu je unakazio lice. Nakon molitve rak se povukao, a liječnici su potvrdili da je zdrav!

David Baker imao je četvrti stadij melanoma. Tumor sa strane njegova lica narastao je toliko da nije mogao vidjeti na desno oko i jedva je mogao jesti. Liječnici su rekli da ne mogu ništa učiniti za njega.

David je patio sve više iz dana u dan. Ipak, uspio je doći u crkvu na uskrsno jutro i tu ga je dočekalo čudo.

“Kada idete liječniku i ne čujete ništa ohrabrujuće, tada će vaša vjera morati opstati”, kaže Jerilyn Baker.

U studenom 2020. Davidu je počelo krvarenje iz nosa. Liječnici su mu izvadili polip iz sinusne šupljine, no ubrzo nakon toga stvari su se pogoršale, piše CBN News.

Jerilyn se prisjeća: “Kad mu je lice počelo oticati, pomislila sam da ima infekciju. Rekla sam mu: ‘Moramo brzo kontaktirati liječnika’.”

Rezultati CT-a šokirali su obitelj. Davidov šogor, Chuck Denny, bio je tamo. “Rekli su mu da ima četvrti stadij melanoma nosne šupljine”, kaže Chuck. “Rekli su da operacija nije opcija. Uzrok unakaženosti lica bi bio prevelik.”

Za ovaj tip raka kemoterapija nije bila moguća

Jerilyn se osjećala beznadno, “To su nam rekli, da zapravo ne mogu ništa učiniti. Kemoterapija nije bila za taj tip koji je imao.”

Chuck kaže: “Nikada nisam vidio nekoga da je izliječen od raka. Svaki put kad sam čuo riječ rak, bila je to smrtna kazna. Osjećam se kao da se Bog nije pokrenuo, osjećam da David ne bi, znaš, bio je “neću uspjeti.”

“Znate da je moja prva misao tijekom podučavanja bila da moramo prijeći na post te tražiti i vidjeti Boga kako liječi”, kaže Jerilyn.

Davidovo lice naglo je nateklo do te mjere da nije mogao jesti niti vidjeti na desno oko.

Pastor Marl Gilbert sjeća se brojnih molitava s raznih crkvenih lokacija i izvan njih.

“Obje crkvene obitelji molile su se za Davida i bilo je mnoštvo drugih ljudi. Nisu to bile samo naše crkve. David je i sam bio pastor. Tako da ima puno ljudi koje poznaje. Molilo se za njega u različitim dijelovima zemlje, samo vjerujući Bogu za preokret u svom životu”, kaže on.

“Nekoliko puta dnevno molile bismo zajedno”, kaže Jerilyn. “Bilo je trenutaka kada ste se osjećali kao da ste izgubili riječi. Osjećali ste se kao da se samo ponavljate jer ste bili istrošeni. Istrošeni ste od ove bolesti.”

“Njegovo stanje se samo pogoršavalo”, kaže Chuck.

“Ovo je bilo oticanje unutar njegovih usta, jednako brzo kao i izvana”, kaže Jerilyn. “Jedva da je mogao jesti. Bilo je jednostavno užasno. Znali smo da se suočavamo s užasnom olujom u životu.”

Na uskrsno jutro, dr. Tom Renfro i njegova supruga Sid posjetili su svoju crkvu radi posebne molitvene službe. Prisjećajući se čudesnog izlječenja svog supruga od raka, Sid je sa suosjećanjem bila potaknuta moliti za Davida.

Sid se sjeća: “Kad sam se molio za Davida, ne dodirujem glave ljudi. Ja obično samo dodirujem njihova ramena, ali sam dotakao njegovo lice jer sam, želio sam biti vrlo konkretan i vrlo izravan.”

Sid nastavlja: “Molio sam molitvu koju je molio moj tata. ‘Sutra u ovo vrijeme, ova strana tvog lica će izgledati kao ova strana tvog lica’ jer je ta molitva uspjela mom tati.”

Dan nakon Uskrsa dogodilo se nešto nevjerojatno.

“Rekao je: ‘Ima promjene na mom licu. Vidiš li to?” Rekla sam, ‘Već sam to vidjela'”, kaže Jerilyn.

‘Vidim promjenu na svom licu.’

David se smiješi dok se prisjeća: “Pogledao sam svoju ženu i rekao: ‘Vidim promjenu na svom licu.’ Rekla je: ‘I ja. Ali bojala sam se išta reći.’ Pa smo odlučili ponovno otići jesti s obitelji. I rekli smo, ‘Pa da vidimo što imaju za reći.’ I svi su me vidjeli i rekli su, ‘Ta stvar se smanjuje.’ I bilo je samo pitanje dana. Nestalo je.”

Davidov tumor je nestao i liječnici su kasnije potvrdili da je sada bez raka. Bakerovi su zauvijek zahvalni Bogu što je uslišao njihove molitve.

Sid s osmijehom kaže: “Osjećao sam radost kad sam vidio sliku i tumor je nestao, a on je imao normalno lice.”

“Kad sada vidim Davida, razmišljam o dobročinstvu Božjem, o milosrđu Božjem, da je Bog u ovom stanju Davidova života u njegovim starijim godinama, da mu je Bog dokazao svoju vjernost”, kaže pastor Marko.

“Pa, zahvalan sam što znaš što se dogodilo da me Bog izliječio”, kaže David. “Zahvalan sam na tome. Nikada nisam sumnjao u to što je Bog sposoban učiniti. Uvijek sam vjerovao da je On iscjelitelj, da može izliječiti rak, može izliječiti srčani udar, može ubiti sve što me je pogodilo i On se može pobrinuti za to ako Mu vjerujemo i hodimo po Njegovoj riječi te ne dopustimo sumnji i nevjeri jer to zaustavlja Božju ruku. Vrlo sam zahvalan.”

NAJNOVIJE!