đoković bog poručio
Foto: Instagram

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković je zbog ozljede je završio natjecateljsku sezonu i sada uživa u društvu obitelji, supruge Jelene i sina Stefana.

Uskoro će dom Đokovića biti proširen za novog člana, za otprilike mjesec dana Jelena i Novak će drugi put postati roditelji, a Stefan će dobiti seku.

“Sve što se događa u životu događa se s razlogom. Pokušat ću iskoristiti ovo vrijeme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem s obitelji. Za oko mjesec dana Jelena i ja ćemo uz Božju pomoć postati opet roditelji. Izgleda da se moralo ovo dogoditi da mi Bog definitivno poruči: “Sad je dosta”. Sve što mi se dogodilo, a bilo je pregršt prelijepih stvari, i obiteljskih, i teniskih, mogu istrošiti čovjeka. Na lijep način, ali mogu iscrpiti”, poručio je nedavno Đoković, a prenosi Story.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Đoković trenutno pauzira kada je tenis u pitanju zbog ozljede lakta, pa se trudi da što više vremena provesti sa svojim sinom Stefanom. Njih dvojica zajedno uživaju u svakom trenutku, a tata Nole se pobrinuo da Stefanu ne bude ni malo dosadno.

Nejasno je Đokovićevo pozivanje na Boga, osobito jer javno promovira i prakticira New age prakse, a nedavno su se roditelji u Srbiji užasnuli njegovim pokušajem uvođenja istih praksi u osnovne škole.