Bog poslao anđela da zaustavi auto
Foto: Pixabay

Bog je čuo poziv u pomoć te je poslao svog anđela da zaustavi auto na zaleđenoj cesti. Olga nije mogla vjerovati svojim očima. 

Bila je zima i ceste su bile skliske. Olga je upravo dobila novi automobil, a tog je dana malo kasnila na posao. Požurila se prema autu, ušla i pritisnula gas kako bi došla na cestu što prije.

Odjednom je vidjela auto kako izlazi s parkirališta ispred nje. Vozač je očito previdio da Olga dolazi u punoj brzini. Olga je zakočila svom snagom, ali je cesta bila jako skliska da je auto jednostavno bio van kontrole.

”O ne”, pomislila je Olga, ”sad ću razbiti moj lijepi novi auto”. Dok je tako razmišljala, uzviknula je: ”Isuse, pomozi mi!” Zatvorenih očiju Olga je čekala na veliki prasak. Odjednom je auto stao.

VIDI OVO: Anđeli čuvari postoje: Evo što trebate znati o njima

Što se dogodilo?

Kad je otvorila oči, auto je stajao tek nekoliko centimetara od drugog automobila. Nisu se sudarili. Olga nije mogla vjerovati svojim očima. Bog je zaista čuo njezin poziv u pomoć, i ona je vjerovala da je On poslao anđela da zaustavi auto tako da se nisu sudarili.

”Hvala ti, hvala ti tako mnogo, Isuse!”, uzdahnula je sa zahvalnošću.

Autori: Margritt Bakkevold & Ingebjorg Haugeland; iz knjige ”Bog je stvaran: 100 avantura s Bogom”