Bog poslao anđela u pomoć mužu koji je doživio prometnu nesreću dok je vozio trudnu suprugu u bolnicu

Nakon što je doživio prometnu nesreću na putu do bolnice, njegova je supruga rodila u autu. No Bog se pobrinuo da poseban anđeo bude na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Teško je ne paničariti kada dolazi beba. A kada se Ying Shi okrenula prema svome suprugu, Hongwei Zhangu, malo prije tri u noći kako bi mu rekla da je vrijeme za polazak, stvari su malo izmaknule kontroli.

Par je uskočio u auto i užurbano pošao u bolnicu. No zbog prevelikog uzbuđenja Hongwei je previše zaokrenuo kada je silazio s glavne ceste te je udario u cementnu barijeru. Činilo se da je auto u potpunosti uništen, a oba su se zračna jastuka aktivirala. Na svu sreću nitko nije bio ozlijeđen.

Nesreća je samo pridodala panici. Pogotovo kada Ying Shi nije uspjela otvoriti svoja vrata. Hongwei je uspio otkinuti vrata te nije mogao vjerovati svojim očima – beba je stigla“

Njegova je supruga rodila u autu i sada joj je među nogama bila beba. Iznenađeni je otac potrčao prema cesti i počeo je mahati rukama kako bi zaustavio nadolazeći auto. Kada je vozač izašao, bilo je jasno da je to posebni anđeo kojeg je Bog poslao.

Bog je poslao pomoć nakon što je žena rodila u autu

Dayna Dumont je bila na putu kući nakon smjene u bolnici – u istoj bolnici u koju je unesrećeni par išao – kada je vidjela uspaničenog oca na sredini ceste.

„Vikao je: ‘Moja supruga, moja supruga’“, prisjeća se, „Slijedeće što je rekao bilo je: ‘Beba je stigla’.“

Dayna je bila medicinska sestra koja je radila za hitnu pomoć. Iako nikada nije porodila dijete njezina je medicinska stručnost bila točno ono što su trebali.

Dayna je iskočila iz auta i otišla do mjesta nesreće.

„Pogledala sam unutra i vidjela sam dijete“, rekla je, „Majka je bila na sjedalu s djetetom između nogu u hlačama.“

Provjerila je djevojčicu kako bi bila sigurna da joj se pupčana vrpca nije omotala oko vrata.

„Nisam mislila da je beba zapravo stigla“, rekla je Dayna, „Majka je sjedila tako mirno. Pitala sam ju je li joj dobro, a ona je rekla da je… Samo je pitala je li beba u redu.“

Hongwei je nazvao hitnu pomoć no bio je toliko uznemiren da nije mogao reći gdje se nalaze. Dok se brinula za Ying Shi, Dayna je mirno odgovorila na poziv. Kada je hitna pomoć stigla, pomogla je držati bebu dok su oni odrezali pupčanu vrpcu. Ostala je s parom dok nije bila sigurna da su sigurno smješteni u vozilo hitne pomoći.

Bog se brine

Par je svoju kćer nazvao Anna te je ona sasvim u redu nakon svog neobičnog dolaska na svijet. Par ne može prestati zahvaljivati Bogu što im je pomogao.

„Kao kršćani mi želimo zahvaliti Bogu što nas je čuvao u svemu ovome“, rekli su, „Nadalje, želimo zahvaliti svim ljudima koji su nam pomogli. Kada se ovo dogodilo mislili smo da smo potpuno sami. No ubrzo je jedna žena stala i pozvala hitnu pomoć. Tada je stao još jedan muškarac. Bili su to potpuni stranci no zaustavili su se kako bi nam pomogli.“

Kakva predivna priča o rađanju. Ništa što se dogodi ne može iznenaditi Boga, te će se On pobrinuti za nas.