Bog poslao medvjeda da čuva dječaka (3) koji se izgubio u šumi

Bog je poslao medvjeda da čuva trogodišnjeg dječaka koji se izgubio u šumi nakon što je nestao iz prabakinog dvorišta.

Preživio je u ekstremnim vremenskim uvjetima, a zahvalio se svom nevjerojatnom prijatelju – medvjedu.

Dječak je nestao iz prabakinog dvorišta u kojem se igrao

Trogodišnji Casey Hathaway igrao se u dvorištu svoje prabake u Ernulu, Sjeverna Karolina (SAD), sa svojim bratom i sestrom. Kada su pozvali djecu da uđu unutra, dječak nije bio s njima. Obitelj ga je tražila 45 minuta na tom području, a nakon neuspješne potrage je odlučila nazvati 911.

Narednih 48 sati FBI, policija, deseci dobrovoljaca, spasilaca i bespilotnih letjelica pretraživali su preko 1.000 hektara terena kako bi pronašli Caseyja, ali tada su ih ekstremne vremenske prilike, vjetar i kiša natjerali da obustave potragu dok se uvjeti ne poboljšaju.

Sutradan je lokalni mještanin kontaktirao šerifa Ureda okruga Craven. On mu je rekao da je čuo uplakanog malenog dječaka koji je dozivao majku, što je vodilo spasioce 50 metara u šumu gdje je Casey bio zapetljan u grmlju s druge strane rijeke.

VIDI OVO: Dječak (2) tri dana proveo u šumi s medvjedima, pravo čudo je što je preživio

Trogodišnjak je izjavio da ga je medvjed čuvao

Bio je mokar, ali sve je bilo u redu. Dali su dječaku malo vode i ponovno ga vratili svojoj obitelji. Iznenadili su se onim što im je trogodišnji dječak poručio. Casey im je rekao da ga je ljubazni medvjed tamo čuvao.

Njegova teta Breanna Hathaway objavila je na svom Facebooku: “Casey je zdrav, nasmijan i priča. Rekao je da se dva dana družio s medvjedom”, dodala je, “Bog mu je poslao prijatelja da ga čuva. Bog je dobar Bog. Čuda se događaju.”

Još nije potvrđeno je li njegova priča stvarna ili izmišljena, ali šerif okruga Craven, Chip Hughes, rekao je da za malog dječaka koji je preživio tako strašne vremenske uvjete ništa nije nemoguće. U liječničkom centru Carolina East dječak je liječio manje posjekotine i modrice, a sada je zdrav i dobro raspoložen.

Ono što je Casey iskusio je bilo pravo čudo koje dokazuje da je Bog iznad svega. Njegove oči nas svakodnevno motre.

NAJNOVIJE!