Bog uputio poruku roditeljima preko novorođenog djeteta

Bog je uputio predivnu poruku roditeljima preko novorođenog djeteta. Slika dječaka raširenih ruku je ”životno čudo”.

Fotografija malenog Meksikanca Eduarda Andréa Santosa koji je star samo nekoliko dana postala je popularna preko Twitter profila ACI Prense zahvaljujući njegovom ocu koji je uslikao fotografiju.

Životno čudo

On uvjerava kako je slika dječaka raširenih ruku „životno čudo“.

„Imao sam priliku biti tamo i zabilježiti taj trenutak svojim mobitelom, ali nisam se nadao da će nas naš sin dočekati raširenih ruku“, rekao je Eduardo Santos za ACI Prensu.

Oba roditelja su odlučila podijeliti fotografiju rođenja svog prvog djeteta, 16. prosinca, jer ono za njih predstavlja „Božju poruku“ koji im „kroz malenog govori da ih voli“.

„Sada je na nama da odgovorimo na tu poruku kroz brigu, učenje vrijednosti, prenošenja vjere i ponajviše kroz ljubav“.

VIDI OVO: Majka je mislila da joj je dijete preminulo nakon pobačaja – 30 godina kasnije upoznaje kćer koja je preživjela

Eduardo se obratio onim roditeljima koji razmišljaju o pobačaju: „vodite se po svojoj savjesti jer smo okruženi lažima i zbunjenošću. Dijete povećava ljubav i njegov je život svet. Postoje svjedočanstva mnogih ljudi koji su odlučili ne pobaciti, uključujući i roditelje poznatih osoba primjerice roditelji Stevea Jobsa“.

”Život ne završava” nakon trudnoće

Tvrdi kako „život ne završava“ nakon trudnoće. „Postoje laži o tome kako se nijedan cilj ne može postići u životu jednom kad se zatrudni, međutim, dijete daje motivaciju za postizanje uspjeha u stvarima za kojima žudimo. Moramo im pružiti priliku za život i žrtvovati sebe“.

„Mi smo po prvi put roditelji i trebalo nam je vremena da se priviknemo na tu promjenu, ali istina je da nas, kada ga gledamo kako spava i vidimo njegovo anđeosko lice, to motivira. Ako majka koja ne želi svoje dijete odluči riskirati, otkriti će sve te detalje“, zaključio je.

NAJNOVIJE!