U bolnici se čuo plač iz torbe, a u njoj je pronađena ostavljena beba

Član bolničkog osoblja je čuo plač koji je dopirao iz torbe za teretanu. U njoj je pronašao bebu koju je majka tamo ostavila.

Thomas, član osoblja za noćno čišćenje u Georgia Family klinici je radio svoj posao kada je njegovu rutinu prekinuo neobičan zvuk. Horace je načulio uši te je shvatio da je riječ o plaču bebe. Tada je pronašao napuštenu bebu u torbi za teretanu. 

Teško je zamisliti majku kako stavlja svoju novorođenu bebu i torbu i ostavlja ju pred vratima bolnice. No točno se to dogodilo u Chambleeju, Georgia. 

Kada se klinika otvorila ranije tog dana, član osoblja primijetio je torbu za teretanu na kutijama ispred bolnice. Ta ju je osoba unijela unutra misleći da ju je pacijent ili član osoblja slučajno tamo ostavio. 

Torba je bila u bolnici cijeli dan. Tijekom tog vremena, dječak, koji je bio u njoj, nije ispustio niti jedan glas. 

Tek nakon ponoći je 64-godišnji Horace Thomas otkrio što je nalazilo u toj torbi. 

Beba u torbi

Horace je čistio prednje prozore u uredu kada je čuo zvuk koji je podsjećao na plač. Dolazio je iz plave zatvorene torbe na podu. Kada je Horace otvorio torbu pronašao je napuštenu bebu te nije mogao vjerovati svojim očima. 

„Pa to je beba u torbi“, povikao je. 

Odmah je nazvao policiju i hitnu pomoć te ih je čekao. Bog je poslao savršenu osobu da pomogne! 

Policajka Beth Frye stigla je prije hitne pomoći. Ona je i prije imala priliku porađati bebe te je čak spasila život jednoj bebi koja nije disala poslije rođenja 2013. godine. Ona je bila prava osoba za taj posao! 

Policajka je uzela bebu iz vreće. Beba je bila umotana u nečiju majicu te je još imala pupčanu vrpcu. Tada je policajka odvela bebu u kupaonicu i brinula se za nju dok hitna nije stigla. Beba je prevezena u bolnicu gdje je bolničko osoblje prozvalo njezino preživljavanje pravim čudom. 

VIDI OVO: Majka je ostavila bebe na vrećama od smeća – sada su pronašle novi dom

Novorođeni dječak je bio u torbi oko 18 sati

Snimke s nadzornih kamera pokazale su da je novorođeni dječak, koji je imao samo 2 kilograma, bio u toj torbi oko 18 sati. Rođen je prije termina te je zaista pravo čudo što je preživio nakon tako dugo vremena bez ikakve hrane i njege. 

Na svu sreću liječnici su se jako dobro pobrinuli za njega te jako lijepo napreduje. Socijalna služba ga je preuzela, a ponude za posvajanje već su počele pristizati. 

U međuvremenu, policija još uvijek traži dječakovu biološku majku. Georgija ima zakon prema kojem majke bez ikakvih posljedica mogu ostaviti svoje novorođeno dijete u bolnicama do 7 dana nakon poroda. No, zakon nalaže da beba mora biti predana članu osoblja bolnice te roditelji moraju ostaviti svoja imena i druge informacije. Majka ovog dječaka, koja nije postupila prema zakonu, sada može biti tužena za zanemarivanje djeteta. 

Užasno je pomisliti što bi se dogodilo da beba nije pronađena na vrijeme. Na svu sreću, Bog je stavio Horacea u pravo vrijeme na pravo mjesto. On sada kaže da nikada nije iskusio nešto takvo. I iako zna da je učinio „dobru stvar“, nada se da više nikada neće imati takvo iskustvo.

NAJNOVIJE!