Bomba mu je uništila tijelo, no on smatra da „Bog ima plan“ 

Bomba je uništila 35% tijela ovoga vojnika te je izgubio i nekoliko prstiju. No unatoč tome, on ostaje pozitivan te smatra da „Bog ima plan.“ 

Shilo Harris Humvee, vozač, i tri druga vojnika su bili na patroli kada je eksplodirala bomba. Tri vojnika su poginula, a jedino je Shilo preživio. Bio je u komi 48 dana te je imao opekline trećeg stupnja na 35% svog tijela. Zbog toga je izgubio oba uha i nekoliko prstiju. 

Usred borbe s opeklinama i ozljedama, eksplozija nije bila ono što je mučilo Shiloa. Nego, mučila su ga sjećanja na 48 dana koje je proveo u komi. 

„Smrt je mjesto“, rekao je, „Bilo je to najužasnije, najjezivije i najstrašnije mjesto… Sve je bilo oštro i bolno. Progoni me osjećaj bespomoći.“ 

Osjeća bol, no Bog ga koristi za veću svrhu

Ujedno je rekao da je duhovno bio u paklu dok je bio u komi. Najgori dio je bio kada je saznao da je izgubio tri prijatelja u eksploziji. Tada je došao na novo mjesto s Kristom. Postala je to prekretnica u njegovom životu. 

Danas Shilo često osjeća bol, ali je nevjerojatno kako ga Bog koristi za veću svrhu. 

„Ovdje sam zbog Boga. Znam da su ovi ožiljci blagoslov. Znam da to na početku nisam tako gledao. No naučio sam da su ovi ožiljci blagoslov. 

Mogli smo svi umrijeti… No zaista imam osjećaj da Bog ima plan za mene. Zbog toga radim to što radim“, dodao je Shilo. 

Objavio je i knjigu pod naslovom: „Čelična volja: moje putovanje kroz pakao do osobe kakva trebam biti.“ Sada je motivacijski govornik te vodi mnoge ljude iz tame prema Kristu.