braća blizanci vjenčanje sestre blizanke
Foto: Facebook

Može zvučati kao radnja iz nekog kičastog ljubića, ali za četvero mladih ljudi to je stvarnost. Par jednojajčanih blizanaca oženit će svoje djevojke koje su također jednojajčane blizanke. Na zajedničkoj ceremoniji, naravno, nakon što su ih istovremeno i zaprosili.

Josh i Jeremy Salyers upoznali su Brittany i Brianu Deane u kolovozu 2017. i to na Festivalu blizanaca u gradu Twinsburg u Ohiju. To je inače najveće godišnje okupljanje blizanaca na svijetu, piše The Independent.

Braća imaju 34 godine, a sestre 31. Kako kažu privlačnost koja se javila bila je gotovo trenutačna, i parovi su vrlo brzo prohodali.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Brittany je zapazila dva brata u daljini, odmah je rekla sestri kako je vidjela “najzgodnije muške blizance”. Idućeg dana sestre su nabasale na Slayerove blizance u hodniku hotela. Odmah su počeli ćaskati o životu jednojajčanih blizanaca.

Svatko od njih četvero osjetio je privlačnost svom partneru, Josh je tako osjetio privlačnost s Brittany. Dok je Brianna opisala trenutak kao jedan od magičnih u kojem se sve kreće usporeno, kao u filmu.

Osim do sad navedenih podudarnost, zanimljivo je još kako su se pravilno uparili stariji i mlađi, tako su Jeremy i Briana rođeni prvi, a Josh i Brittany rođeni drugi po redu.

braća blizanci sestre blizanke
Foto: Facebook

Osim toga Josh tvrdi kako se on i brat nikad ne bi oženili osim za par blizanki. Momci su zaprosili djevojke zajedno, snimajući dokumentarac, naravno svi su nosili identičnu odjeću. Duplo vjenčanje održat će se u kolovozu.

IZVOR100posto.hr