BRACO NE LIJEČI POGLEDOM: Britanski novinar razotkrio hrvatskog ”iscjelitelja” Bracu (VIDEO)

Novinar je htio vidjeti može li ga Braco izliječiti.

Mnogi hrle na skupove hrvatskog iscjelitelja Brace koji tvrdi da liječi pogledom, no britanski reporter je na svojoj koži otkrio da je sve lažno.

“Može li me guru koji zuri izliječiti?”, upitao se reporter Vicea, Alhan Gencay prije nego što se, s još stotinama Londončana, uputio na seansu samozvanog iscjelitelja Brace sa Srebrnjaka koji je u britanskoj prijestolnici okupio poveći broj poklonika.

Braco, pravog imena Josip Grbavac, “ne podučava, ne govori, ne daje dijagnoze, ne provodi terapije, jednostavno u tišini daruje pogled”, stoji na njegovoj internetskoj stranici.

Alan Gencay odlučio je osobno provjeriti “pali li” to o čemu brojni pričaju, a ono od čega se htio izliječiti je – kretenizam. Na društvenim mrežama brojni su ga prozvali upravo glasnim kretenom, zbog njegovih članaka i komentara, pa je htio vidjeti može li ga Braco izliječiti.

Can a Staring Guru Cure Me?

VICE's Alhan Gençay attends a night hosted by a spiritual gazer named Braco in a bid to cure him of being a dickhead.

Objavljuje VICE u Četvrtak, 24. siječnja 2019.

Nakon seanse ostao je zbunjen, a svoje reakcije pobliže je opisao i u videu koji dijeli Vice.

“Ovi ljudi stvarno djeluju šokirano. Je li ih dotakao Bracin iscjeliteljski pogled ili, kao i ja, ne mogu vjerovati da su upravo platili 200 kuna za ovo? Jer, ljudi, djeluje mi kao da sam opljačkan…”, kaže Gencay u snimci.

PROČITAJTE: 5 stvari koje lažni učitelji koriste kako bi nas zarobili i odvojili od Boga

Neke žene su za vrijeme pogleda osjetile miris ruže. “Očekivao sam ništa, a iskusio sam sve”, potvrdio je pak jedan od posjetitelja, a drugi je na seansu došao čak iz Njemačke. Kaže da se isplatilo, pod dojmom je.

Reporter Vicea kaže da na njega Bracin pogled nije djelovao. U onim trenutcima kada bi ga uopće uspio uhvatiti, budući da se požalio kako guru prečesto “gleda u plafon”, prenosi Slobodna Dalmacija.

Važno je znati da Braco svojim objavama i tehnikama iscjeljenja ne pripada kršćanstvu, nego okultnom i magijskom Luciferijanstvu. Sve njegove objave suprotne su kršćanskim objavama. Braco je mag koji đavoljom energijom utječe na one koji su otvoreni prema zlu, piše Dnevno.hr.

Žalosno je da mnogi, bez obzira na brojne opomene, i dalje nasjedaju na seanse ovog lažnog učitelja.