Chris Pratt: Želim sa svima podijeliti svoju vjeru u Isusa

Chris Pratt je trenutno jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, ali je osim toga i predani kršćanin koji je svoju vjeru javno iskazao u nekoliko prilika. Njegova posljednja izjava pokazuje da u tome ne planira stati.

Zvijezda Jurassic Svijeta je za Associated Press izjavio da je njegovo svjedočenje vjere najmanje što on može učiniti kao zahvalnost za dar koji mu je Bog dao. Pratt, kojeg paparazzi često puta ”uhvate” kako odlazi u crkvu u Los Angeles je izjavio da je osjetio poziv da govori o svojoj vjeri.

Priznao je da vjerojatno neće svi biti otvoreni da čuju njegovu poruku, ali da će je nastaviti dijeliti za sve one koji su otvoreni za nju.

„Takva vrsta poruke možda neće biti za svakoga. Ipak, postoji skupina ljudi za koju je ova poruka namjenjena“, rekao je.

https://www.instagram.com/p/Bkyv53gh7Za/?taken-by=prattprattnews

„Ništa više ne ispunjava moju dušu od toga da ovo sada možda neko dijete gleda i da kaže- Hej, razmišljao sam o ovome. Razmišljao sam o molitvi. Hajde da pokušam“. To je jedini način koji osjećam i kako se sam mogu odužiti za ono što je meni dato kao veliki dar“.

PROČITAJTE: Glumac Chris Pratt: Sjećam se dana kada sam povjerovao u Krista!

Nakon upita smatra li da je govoriti u Hollywoodu o vjeri riskantno, glumac Čuvara galaksije izjavljuje da nije.

Isto tako je odbio ideju o tome da je Hollywood protiv kršćana.

„Mislim da postoji mišljenje o tome da je Hollywood protu-kršćanski i da je protiv religije, ali to nije tako“, kaže. „Hollywood nije protiv ničega. Ono su za sve ono što je vama u prihvatljivo. I meni se to sviđa. Za mene je autentično da budem pro-kršćanin i da budem za Isusa. To je ono što volim i što mi se sviđa“.

Izjavio je i da niti jedna scena u kojoj je glumio nije nikada pokušala omalovažiti njegovu vjeru, ili da on to barem nije vidio.

„Možda mi to čine ili govore iza leđa. Ali ako je to tako, samo naprijed. Možete reći što god želite o meni – u lice ili iza mojih leđa. Ja se neću promijeniti“, rekao je. Pratt je protekle večeri dodjele nagrada iskoristio kako bi na podiju govorio o svojoj vjeri.

https://www.instagram.com/p/BmZlLptBz-j/?taken-by=prattprattnews

Prošlog mjeseca, kako je dobivao gong na Teen Choice dodjeli, poticao je mlade da vole Boga. Na MTV-jevoj dodjeli u lipnju, dok je dobivao nagradu ”2018 Generation”, podijelio je svojih ”Devet pravila za život”, od kojih je jedno uključivalo i vjeru u Boga.