Čitav život je proveo ne znajući tko mu je obitelj, a tek u 90-oj godini ih je sreo

Ovaj starac se u 90-oj godini prvi put susreće s članovima biološke obitelji. Čitav život je proveo ne znajući tko mu je obitelj.

Jim Scott odrastao je u Pittsburghu 30-ih godina prošloga stoljeća. Kao dijete često se pitao tko su mu roditelji. Čak je i na njegovom rodnom listu ispod rubrike roditelja pisalo ‘nepoznato’. Tek kada je ove godine napunio 90 godina, saznao je za svoje biološke roditelje i svoju obitelj.

Susret s članovima biološke obitelji

Marylin, Jimova kći, željela je ispuniti želju svom tati, koji je već jako dugo želio doznati više o njegovoj misterioznoj prošlosti. Jednog dana odlučila je učiniti nešto po tom pitanju.

Marylin kaže: “Pomislila sam: ‘U redu, tata. Učinimo to.’ Naručila sam DNK testove i krenuli smo.”

Zatim je otišla na ancestry.com kako bi saznala nešto o prošlosti svog oca i saznala je da je njezin tata ostavljen na pragu, sav zamotan u kutiji. Bio je star samo dva tjedna, a dobio je ime po dvojici policajaca koji su ga pronašli. Također je uspjela pronaći 45 krvnih srodnika, uključujući njegovog mlađeg brata Felixa i Georgea, njegovog biološkog nećaka. Sličnost između Jima i njegovog biološkog oca bila je nevjerojatna, sudeći po fotografiji njegova oca.

Brat Felix je brzo otputovao iz Pittsburgha u Jimovu kuću u Philadelphiji, nakon što je čuo za svog davno izgubljenog starijeg brata.

Dirljiv susret dva brata možete pogledati u videu u nastavku.

Dva brata su se brzo smjestili i počeli razgovarati kao da se poznaju cijeli život, iako su se tek upoznali.

“Ja sam mu mlađi brat, OK. A saznali smo tek kad sam napunio 86 godina”, rekao je Felix. “Dakle, Jim mi duguje 86 božićnih darova”, našalio se.

Predivno je biti u obiteljskom okruženju, a ova je priča nevjerojatan primjer toga.