Počeo je vikati na psa zbog lošeg ponašanja, a onda prasnuo u smijeh kada je vidio njegovu reakciju

Kao što svi vlasnici životinja znaju, psi su blagoslov u našem životu. Njihova beskompromisna ljubav može nam uljepšati i najgore dane, a njihove ludorije nas nasmiju kada to najmanje očekujemo.

Iako nema sumnje da su naši četveronožni prijatelji dio naše obitelji, ponekad nas i oni uspiju naljutiti. Oni mogu biti vrlo nestašni, od grickanja cipela do raznošenja smeća po kući.

Naš je pas Ettore naučio svoju lekciju na težak način nakon što ga je njegov vlasnik Anthony počeo grditi zbog nepoznatog zločina. Na snimci se može vidjeti Anthony kako disciplinira psa, pokušavajući biti ozbiljan kako bi pas primio poruku.

Anthony je gledao Etorrea duboko u oči dok jednom Ettore nije pogledao sa strane jer nije mogao više izdržati ljutiti pogled svog vlasnika. Jadni psić.

No nije mu dugo trebalo da pokuša šarmirati Anthonyja u zaborav njegovih prijestupa. Ubrzo se Anthonyjevim licem proširio osmijeh, a kada pogledate video vidjet ćete i zašto.

Snimka zaslona: YouTube

Ettore zna da je uprskao, ali ujedno i zna koji je najbrži put do ljudskog srca. Stavio je svoju šapu na Antonyjeva prsa, nakrenuo je glavu i pogledao svog vlasnika najmekšim tužnim pogledom kako bi ga zamolio za oprost.

Hoće li upaliti? Hoće li mu Anthony oprostiti? Ettore se zaista trudi nastojeći se iskupiti.

Njegov pseći šarm je u petoj brzini. No Anthony i dalje ima ozbiljan izraz lica.

Ettore nastavlja koristiti svoj šarm kako bi naveo svog vlasnika da mu oprosti. Ali njegov tužni pogled ne djeluje.

Snimka zaslona: YouTube

Maženje ne djeluje. Što bi pas tada trebao učiniti?

Kada sve njegove taktike nisu upalile, Etore je podigao igru na višu razinu te je napravio nešto tako slatko da se Anthony nije mogao suzdržati. Na kraju je popustio i oprostio Ettoreu njegovo loše ponašanje.

NAJNOVIJE!