NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČovjek usvojen pri rođenju se šokirao kada je saznao tko mu je...

Čovjek usvojen pri rođenju se šokirao kada je saznao tko mu je kolega s posla

Čovjek koji je usvojen pri rođenju se šokirao otkrićem da mu je kolega s posla zapravo njegov biološki otac. 

Nathan Boos je znao da je usvojen, ali nije imao pojma da je već prijatelj s njegovim tatom. U ovoj nevjerojatno dirljivoj i čudnoj priči, čovjek koji je posvojen pri rođenju šokiran je otkrićem da mu je biološki otac njegov kolega s posla!

Možete li zamisliti? Mislim, provodimo četrdeset i više sati tjedno s ljudima na našim poslovima i ponekad se osjećamo kao obitelj, ali u ovoj priči, Nathanov kolega je više od toga – oni dijele istu krv.

“Dok sam odrastao, oduvijek sam znao da sam posvojen, samo mi nije bilo ni na kraj pameti da ću ikada pronaći svoje roditelje”, rekao je Nathan. Budući da su ga Nathanovi posvojitelji jako voljeli, nije se sjetio pitati za njegove biološke roditelje. A njegovim roditeljima nikad nije palo na pamet reći mu identitet njegovih bioloških roditelja jer … on to nikad nije pitao!

Ipak, jednog dana kada je Nathanova mama navratila u posjet, primijetila je nešto nevjerojatno.

Sin i tata su bili kolege na poslu

Dok su Nathan i njegova mama bili na Facebooku, u Nathonovim prijateljima pojavilo se poznato ime i profil. Bila je šokirana kada je saznala da je Nathan već bio prijatelj sa svojim biološkim tatom na Facebooku jer su radili za istu tvrtku za prijevoz kamiona. Koje su šanse?

Većinu vremena kad su djeca posvojena, odlaze živjeti sa svojom posvojiteljskom obitelji u drugi grad, državu ili ponekad čak na pola svijeta. Ali to nije bio slučaj s Nathanom.

Kad je s ljubavlju stavljen na posvojenje, njegove posvojitelje u istom gradu odabrala je njegova biološka majka. Smjestila ga je u daleku obitelj, ali nikada nije rekla Nathanovom biološkom tati.

Ne samo da je Nathan bio prijatelj sa svojim ocem na Facebooku, već je saznao da su prijatelji dvije godine jer su radili za istu tvrtku za prijevoz kamiona poznatu kao Rock Solid Transport u Chippewa Fallsu! Nakon što je šok prošao, Nathan je posegnuo za svojim biološkim ocem, Bobom Degarom. Nathan nije bio jedini koji je bio zapanjen ovim otkrićem. I Bob je to osjetio!

“Još uvijek je na neki način šok. Ima dana kada nisam siguran što da kažem ili kako da se ponašam. Mislim, on je moj sin, ali mislim da nismo imali odnos otac-sin dok smo odrastali i umjesto toga smo se upoznali kroz radni odnos,” rekao je Bob.

Sin je ponovno ujedinjen s biološkim ocem

Kada je Nathan pitao Boba zašto ga je dao na posvajanje, Bob mu je dao stvaran, pun ljubavi i iskren odgovor. Bob je imao financijskih poteškoća i želio je da njegovo dijete ima najbolje od svega. Bob je također znao da nije baš neki otac i želio je da njegov sin ima nekoga na koga bi se mogao ugledati.

Ono što čini ovo nevjerojatno putovanje pronalaženja obitelji tako nevjerojatnim je koliko su njih dvojica slični. Ne samo da oboje vole voziti kamione i rade za istu tvrtku, nego imaju i iste manire.

Par ne uzima zdravo za gotovo da su obitelj i provode vrijeme zajedno kada mogu! Oni također kažu da su uzbuđeni što će prijateljstvo koje već imaju prerasti u obiteljski odnos.

Bog je tako dobar. On je autor i dovršitelj naše vjere i života. Utješno je znati da on utka našu obiteljsku priču u prekrasnu priču kakva ona i jest, a za Nathana je to nevjerojatna priča o posvojiteljskoj obitelji punoj ljubavi i biološkim roditeljima punim ljubavi koji su željeli da on ima najbolji život koji se može ponuditi.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare