NaslovnicaZanimljivostiČUDO: Ovako molitva neutralizira okultne prakse

ČUDO: Ovako molitva neutralizira okultne prakse

Victor Choudrhie izvještava o mladiću Jayakeru, čiji slučaj jeste tipičan primjer molitvene moći u evangelizaciji i osnivanju novih crkava.

“Jayaker je mladić, koji je došao u kontakt s hinduističkom sektom Sadhus (putujući redovnici) u svom rodnom selu. Padao je u trans tijekom njihovih obreda, a zatim odlučio da im se i priključi.

10 godina je živio s njima, polu nag, uzimajući hašiš i druge teže droge i prakticirajući okult. Onda je odlučio da se priključi okultnoj sekti Rajnish Ashram u Pooni.

Zatim je od nekog neznanca čuo Evanđelje, to ga je probudilo i donio je odluku da se preda Kristu i da Ga slijedi.

Jednog dana je sa svojim prijateljem, Raju otišao u naselje Ujjaun, gdje su se sreli s hindu svećenikom koji je obavljao neke okultne obrede.

Jayaker je zamolio Raju da moli za njega (da ga pokriva molitvom) dok će on prići svećeniku i neutralizirat – u Isusovo ime, njegove mantre, koje je ovaj recitirao.

Svećenik je bio skamenjen, jer nije mogao više pomaknuti svoje ruke, da bi prinio žrtvu idolu. Uzviknuo je: ‘Neka druga sila je na djelu!’ Kada je svećenik ponovno pokušao prinijeti žrtvu, njegove ruke opet ga nisu slušale.

IZVOR:Siont.net