Danima ju je bolio zub, a zatim je saznala jezivu istinu: Počela je pripremati i svoj pogreb

Mladu ženu je mjesecima bolio zub te je imala zamagljen vid, a nakon nekog vremena je saznala jezivu istinu koja ju je preplašila.

Emma Websterr je otišla kod zubara u travnju 2018. nakon što se požalila na bol u zubu i hitno je prebačena na operaciju kanala korijena.

Međutim, kako se ova mlada majka i nekoliko mjeseci kasnije borila s bolom i zamagljenim vidom, upućena je na magnetnu rezonancu. Otkriveno je da iza desnog oka ima nekancerogeni tumor na mozgu.

Emma je nakon toga podvrgnuta operaciji kojom je uklonjeno 70 posto tumora, skoro godinu dana nakon što se prvobitno požalila na bol. Danas je drugi put trudna, a svake godine ide na skeniranje kako bi provjerila njegov rast.

Počela je planirati svoj pogreb

Govoreći o trenutku kada je dobila dijagnozu, gospođa Websterr je rekla da je “spremna početi planirati svoj pogreb”. Zatim je dodala: „Ne mogu vjerovati da sam sada došla u fazu u kojoj – ne moram uvijek biti u bolnici, ali umjesto toga kupili smo naš novi stan, udajem se za dvije godine, te očekujem moje drugo dijete za osam tjedana.

Njen zubar je mislio da je njen bol posljedica infekcije u centru zuba. Međutim, Emma je rekla da manja operacija „nije utjecala na bol“ koju je trpjela, a da se on proširio na vrh njenih usta i vrh nosa.

Do siječnja 2019, gospođa Emma je zatražila savjet od drugog liječnika opće prakse koji ju je uputio na neurološki odjel u Sveučilišnoj bolnici Kraljice Elizabete u Glasgowu, gdje je podvrgnuta skeniranju.

Tri dana kasnije, pozvali su je liječnici da joj kažu da iza desnog oka ima benigni (nekancerogeni) tumor na mozgu. Benigni tumori su masa stanica koje rastu relativno sporo u mozgu. Oni imaju tendenciju ostati na istom mjestu i obično se ne šire.

NAJNOVIJE!