Dječak (4) nakon iskustva bliske smrti govori o Isusu i anđelima

Amy Buettner, majka malog Kennedyja, prepričava potresno iskustvo svog sina koji je nakon iskustva bliske smrti počeo govoriti o Isusu, anđelima i drugom dolasku.

Jednog lijepog ljetnog dana na zabavi male bejzbol lige u Tuscaloosi, Alabama, Kennedy se utopio. Njegova majka prisjeća se kako je 15. lipnja 2000. godine postao nezaboravan za njihovu obitelj. Slavili su sportski uspjeh starijeg sina, a Kennedy je nestao dok su svi jeli oko bazena. Nakon što su ga tražili nekoliko minuta, otkrili su ga na dnu bazena.

Kennedyjev otac Craig, liječnik, odmah je započeo oživljavanje. Nakon 20 minuta hitna pomoć je stigla, a Kennedy je prebačen u bolnicu gdje su mu stavili tube u pluća. Liječnici su bili skeptični glede njegovog oporavka zbog dugotrajnog nedostatka kisika.

Nakon nekoliko dana intenzivne njege, Kennedy je počeo pokazivati znakove oporavka. Njegovi roditelji su se molili i čitali Psalam 18 uz njegov krevetić, vjerujući u potpuno izlječenje. Tjedan dana nakon nesreće, Kennedy je pušten iz bolnice potpuno zdrav, što je bilo pravo čudo.

Kod kuće, Kennedy je počeo pričati o svom iskustvu. Rekao je majci da ga je anđeo podigao i letjeli su kroz oblake, te su stigli do neba gdje su vrata bila prekrivena draguljima i padao je snijeg.

Vidio je svog ujaka Marka koji je izgledao poput Isusa. Također je opisao vulkan s ljudima i zmajem u njemu, okružen vatrom. Na pitanje je li se bojao, odgovorio je da nije jer je bio s Isusom i ujakom Markom.

Majka kaže da je Kennedy, koji je prije nesreće bio prestrašen razgovorom o smrti, sada govorio o nebu i Isusu s radošću i uzbuđenjem. Ovo iskustvo promijenilo je njihovu obitelj, potaknuvši ih na veću brigu za sigurnost djece pri plivanju i dalo im smjelosti da svjedoče o čudu koje je Bog učinio za njihovog sina.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare