Dječak se približio bebi gorili, a onda je uslijedila najslađa stvar ikad

Dječak se približio bebi gorili koju je razdvajalo staklo u zoološkom vrtu, a onda je uslijedila najslađa stvar koja je nasmijala roditelje.

Djeca su predivna upravo zato što su sa svima prijatelji. Vole se družiti jednako s ljudima kao i sa životinjama što ponekad može uzrokovati mnogo smijeha.

Isaiah je jedno takvo dijete. Svaki dan on je malo mudriji i malo viši. No, kada su ga roditelji odveli u zoološki vrt on je naučio jednu vrlo važnu lekciju. 

Isaiah je uživao u posjetu zoološkom, sretno je otkrivao razne vrste životinja te je uživao gledajući ih. 

Tada je došao red na dio s majmunima. Isaiahu su se jako svidjeli. Ljuljali su se i bili baš smiješni. 

Tada je dječak uočio bebu gorilu pokraj stakla koje ju je odvajalo od ljudi. 

Beba gorila bila je gotovo iste veličine kao Isaiah. Dječak joj je prišao, pomislivši da je našao novog prijatelja. Beba gorila, imenom Kamoli, pogledala je Isaiaha vrlo znatiželjno. 

Promatrali su se nekoliko minuta. Kamolina majka je sve to gledala s obližnje grane. Prvo je bila oprezna, ali je nakon nekoliko trenutaka shvatila da se dječak samo želi igrati i da je zapravo jako dobar. 

Tada su Isaiaha roditelji upitali što gorile rade, a Isaiah se je udario po prsima. 

To je jako zabavilo Kamoli. Isaiahu je bilo predivno što se beba gorila želi igrati. Počeli su se igrati i vijati, nisu dopustili da ih zaštitno staklo u tome omete. 

Kamoli se sakrivala iza drveća i virila kako bi vidjela je li ju Isaiah našao. Kada bi Isaiah reagirao, Kamoli bi iskočila i pokušala pronaći novo mjesto za skrivanje. 

Činilo se da se nikada neće prestati igrati. Njihova je interakcija trajala preko pet minuta. 

No, brzo su se umorili. 

Isaiahovi roditelji su mu rekli da je vrijeme da pođu vidjeti i neke druge životinje. Kada su odlazili Isaiah je viknuo: „Bok, gorila“.  Kamoli je tužno gledala kako njezin prijatelj odlazi. 

Predivno je vidjeti kako djeca lako nalaze prijatelje, pogotovo među životinjama. Naravno, snimka igre malenog dječaka i gorile postala je hit na internetu. 

Tko zna, možda će se jednog dana Isaiahova djeca igrati s Kamolinom mladunčadi. 

NAJNOVIJE!