Dječak (3) je čuo neobičan zvuk, susjeda mu sada zahvaljuje što joj je spasio život

Trogodišnji dječak je sa svojim djedom čuo neobičan zvuk koji ga je zaprepastio. Susjeda mu sada zahvaljuje što joj je spasio život. 

U nevjerojatnom prikazu hrabrosti i brzog razmišljanja, trogodišnji dječak iz Corpus Christija u Teksasu odigrao je ključnu ulogu u spašavanju susjede koja je sudjelovala u užasnoj prometnoj nesreći.

Maverick Flores i njegov djed, Johnny Stobbs, brzo su reagirali na incident, zauvijek ih označivši kao heroje u njihovoj zajednici.

Maverick i djed skaču u akciju

Samo 2-3 minute nakon njihove igre vani, dvojac djed-unuk zaprepastio je uznemirujući zvuk koji je signalizirao nevolju.

Stobbs, iskusni vatrogasac iz Corpus Christija, bio je previše upoznat s uznemirujućim zvukom. “Znam kako zvuči nesreća automobila”, rekao je dok je jurio prema izvoru buke.

Dolaskom na mjesto događaja zatekli su stravičan prizor. Njihova susjeda Sylvia ostala je zarobljena između dva vozila, što je posljedica teške nesreće.

Prepoznajući ozbiljnost situacije, Stobbs je počeo raditi na oslobađanju Sylvie. Istovremeno je uputio Mavericka da potraži pomoć, zadatak koji je mališan shvatio vrlo ozbiljno.

Dječakova hrabra misija

Unatoč svojoj mladoj dobi, Maverick je shvaćao da su okolnosti daleko od obične dječje igre. S osjećajem hitnosti, mališan je pojurio prema njihovu domu, vođen potrebom da dovede pomoć.

Uhvaćen na snimci kućnog nadzora, Maverickov sprint za pomoć bio je ključan u privlačenju pozornosti njegova oca, Johnathana Floresa. Upozoren od svog sina, Flores je požurio na mjesto događaja i pomogao Stobbsu da oslobodi Sylviju iz olupine.

Osvrćući se na odlučne poteze svog sina, Johnathan Flores izrazio je ponos i radost. “Ovo je trenutak ponosnog tate”, rekao je, blistajući zbog hrabrosti i prisebnosti koje je njegov sin pokazao.

Čudesno vrijeme

Zanimljivo, Stobbs slijed događaja vidi kao nešto više od puke slučajnosti. Prisjetio se kako je Maverick inzistirao da tog dana izađe van, iako to isprva nije želio. “Gotovo kao da je Bog želio da budemo vani… Da nismo, mislim da bi bio sasvim drugačiji ishod za Sylviju”, dodao je.

Sylvia, koja je kasnije otpuštena iz lokalne bolnice, izrazila je zahvalnost Stobbsu i Mavericku prvog dana kada je mogla govoriti. U znak priznanja za njihove hrabre postupke, grad Corpus Christi dodijelit će nagrade Stobbsu i Mavericku.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare