Dječak se godinama molio za brata ili sestru
Snimka zaslona: YouTube

Owynn Lindsay, 10-godišnji dječak, godinama se molio za brata ili sestru. To mu je ujedno bila i velika božićna želja. No, nije očekivao da će mu se ta želja ostvariti kada je pronašao bebu ispod bora.

Adam i Stacey, Owynnovi roditelji, su i sami htjeli još jedno dijete, ali pokušaji da Stacey zatrudni su se pokazali neuspješnima. Nakon 7 godina pokušavanja, raznih tretmana i umjetne oplodnje, a onda i 5 spontanih pobačaja, roditelji su se prijavili za udomljavanje djece. 

Stacey je rekla: „Nakon 5 spontanih pobačaja i neuspješne umjetne oplodnje, svoje smo putovanje prinijeli Bogu. Mislili smo postati udomitelji… Sa sinom smo razgovarali o tome kako Bog na molitve ne odgovori uvijek onako kako mi to želimo.“ 

No, par je ipak odustao od udomljavanja znajući da je cilj da se udomljeno dijete ipak vrati svojim pravim roditeljima što je značilo da će njihovoj obitelji biti slomljeno srce. Iako je Owynn bio jako razočaran, podržao je svoje roditelje. 

Upoznali su mladu ženu koja je odlučila dati bebu na posvajanje

Obitelj se nastavila moliti. U lipnju 2017. godine su upoznali mladu ženu koja je htjela svoju bebu, nakon poroda, dati na posvajanje. 

Stacey se prisjetila: „Milošću Božjom smo upoznali predivnu mladu ženu, Kendru, koja je željela dati svoju bebu na posvajanje. Znali smo da je šansa jako mala da nas odabere, ali nam je Bog odgovorio na molitve.“ 

VIDI OVO: Umirućem dječaku ispunjena je posljednja božićna želja prije odlaska u raj

Stacey i Adam su tu vijest zadržali za sebe kako se Owynn ne bi razočarao ako se Kendra ipak predomisli. 

6.12.2017. godine Kendra je rodila bebu Naylee. 

„Ostali smo u bolnici s Naylee i nismo ju ostavljali dok nam Kendra nije dala dopuštenje da ju možemo odvesti sa sobom.“ 

Ispod bora je bio odgovor na dječakove molitve

Naylee je stigla kući 8.12. Ponosni su roditelji htjeli iznenaditi svog sina tako da su bebu stavili u ležaljku ispod bora. Kada je Owynn došao kući ostao je zbunjen jer su njegovi roditelji bili ranije kod kuće. Tada su ga poveli do bora ispod kojeg je bio odgovor na njegove molitve. 

Kada je Owynn ugledao Naylee ostao je zbunjen, ali je tada ugledao natpis „Mala sestra“ na njezinoj majici i shvatio što se dogodilo. 

„Užasno smo zaljubljeni. Ponekad ju samo gledamo i ne vjerujemo koliko smo blagoslovljeni. Znamo da je Bog igrao ulogu u svemu tome. On nam je dao teškoće kako bi iskušao našu vjeru. U konačnici nam je dao ono za što smo se molili“, rekla je Stacey. 

Owynn je rekao da je 6.10. najbolji dan u njegovom životu i da mu je Bog dao dvije sestre, Naylee i Kendru. 

„Njezina je obitelj, bez sumnje, postala naša. Želimo da Naylee uvijek zna tko je njezina biološka majka i koliko će nam uvijek značiti“, zaključila je Stacey.