Dječak se igrao s mjehurićima u dvorištu i slučajno ugledao nečija stopala

Mali dječak igrao se s mjehurićima u dvorištu. Dok je trčao za njima, slučajno je otkrio nešto vrlo važno.

Jednoipolgodišnji Ethan Moore igrao se sa svojom majkom Brittany u dvorištu kada je otrčao do ruba ograde ganjajući mjehuriće i ugledao stopala.

Slučajno su pronašli staricu

Njegova majka vidjela je kako Ethan gleda u nešto i nije mogla ništa vidjeti, ali kada se približila, vidjela je stariju ženu kako leži.

Brittany je rekla: “Otišla sam tamo i pitala se: ‘Što vidiš, prijatelju?”; pokazao je i rekao: ‘Noge’. Nisam znala trebam li se boriti ili bježati, jer sam imala svog malog dječaka vani, a drugog unutra.”

Vrlo je važno obratiti pozornost na ono što vaša djeca govore, ali većina roditelja je kriva što u nekom trenutku ignoriraju brbljanje svoje djece.

Kada su prve hitne službe stigle, otkrile su da je žena 82-godišnja Nina Lipscomb, koja je nestala prije četiri dana, prema riječima njezine obitelji. Nina ima rani stadij Alzheimerove bolesti i bilo je vrlo važno brzo je pronaći.

Obitelji su se upoznale

Obitelj Lipscomb, vlasti i članovi zajednice tražili su je, čak su koristili tehnologiju da je traže. Kada je Nina pronađena, bila je dezorijentirana, ali dobro.

Ninina kći Karen je rekla da je njezina mama napustila kuću kako bi potražila svoju preminulu sestru.

Nina i Ethan upoznali su se nakon što je ona otpuštena iz bolnice. Dječačić joj je vjerojatno spasio život. Ninina obitelj se zahvalila i Ethanu darivala vrećicu igračaka s mjehurićima.

Majka Brittany vidi u cijeloj priči Božju ruku. Bog je upotrijebio njezinog sina da sve završi dobro.

NAJNOVIJE!