NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDječak (4) je pozvao policajce na rođendan, a oni su došli s...

Dječak (4) je pozvao policajce na rođendan, a oni su došli s dirljivim iznenađenjem

4-godišnji dječak je pozvao lokalne policajce na svoju rođendansku zabavu. Kada su dobili poziv, odlučili su se odazvati s dirljivim iznenađenjem.

Jedan mali gradić u Scarboroughu, Maine (SAD) nedavno je doživio radosno i iznenađujuće događanje koje je donijelo val veselja i pozitivnosti.

Za lokalne policajce, to je bio poseban dan koji je zamijenio njihove uobičajene dužnosti čistom dječjom radošću. Sve se odigralo na rođendanskoj zabavi četverogodišnjeg Mylesa Romana, kada su lokalni heroji u plavom iznenadili malenog Mylesa i ostavili ga oduševljenog.

Myles Roman je karizmatični dječak koji gaji strast prema policijskom poslu. Odlučio je pozvati cijelu policijsku upravu Scarborougha na svoju rođendansku zabavu.

Ta posebna naklonost prema muškarcima i ženama u uniformama proizašla je iz susreta s policajcima na događaju poznatom kao Nacionalni noćni izlazak, koji promiče partnerstvo između policije i zajednice, kao i susjedsko prijateljstvo.

Dječak s policajcima
Foto: Facebook

Dječak sanja da postane policajac

Nije bilo tajna da Myles sanja o tome da jednog dana obuče policijsku uniformu. Ta ambicija se probudila nakon što je razvio fascinaciju prema junacima iz popularne dječje serije “Patrola šapa”. “Od tada neprestano izražava želju da postane policajac”, izjavila je Alyssa Roman, majka Mylesa, novinarima.

Tri službenika iz policijske uprave Scarborougha, uključujući policajca K9 Tuckera, odazvali su se pozivu svog mladog fana i prisustvovali Mylesovoj rođendanskoj zabavi. Ali oni nisu bili jedini gosti; pridružili su im se vatrogasno vozilo i vozilo hitne pomoći, čime je cijela atmosfera bila još veselija i čarobnija.

Policajci su mu donijeli posebne poklone za rođendan

U skladu s prigodom, policajci su donijeli rođendanske poklone za Mylesa. Narednik Flynn je darovao “PAW Patrol” igračke, dok je Ofc. Greenleaf donio poklone iz Scarborough PD-a za Mylesa i njegove prijatelje. Sreća na Mylesovom licu bila je neprocjenjiva, a svi prisutni su uživali u tom nezaboravnom trenutku.

“Myles i njegovi prijatelji su bili jako uzbuđeni kada su vidjeli policijska vozila, vatrogasna vozila, vozila hitne pomoći i naravno, K9 Tuckera”, objavio je odjel na Facebooku. Također su potvrdili da su svi zajedno “sjajno se zabavili na zabavi i uživali u druženju s Mylesom, njegovim prijateljima i obitelji!”

Susret će zauvijek pamtiti policajci i dječak

Ovaj lijepi susret nije samo ostao u pamćenju Mylesa, već je donio i potrebno olakšanje za službenike, pruživši im odmor od izazova s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu.

“Presretna sam što živimo na tako divnom mjestu”, izjavila je Alyssa Roman, zahvaljujući nevjerojatnom iskazivanju ljubavi od strane onih koji su prvi na djelu u našoj zajednici.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare