Dječak rođen s teškom bolešću kostiju pokazao je svima da su bili u krivu

Dok je bila trudna sa svojim sinom Leom, Cheyenne Potts se jako uplašila kada su joj liječnici rekli da nešto nije u redu sa njezinim sinom.

Cheyenne i njezin suprug Michael dobili su objašnjenje da je njihov sin „slomljen“ i da se „još uvijek slama“ te ako ne umre tijekom trudnoće onda neće poživjeti više od tjedan dana.

Liječnici su savjetovali pobačaj. No, par je odlučio zadržati svog sina. Sada, 9 mjeseci kasnije, maleni Leo svima pokazuje koliko je zapravo snažan.

No, prije njegova rođenja Cheyenne i Michael su poslušali liječnike te su počeli pripremati sinov ukop prije nego su se potpuno predomislili.

VIDI OVO: Liječnici su joj savjetovali pobačaj – 20 godina kasnije objavila je ove slike

Njegova je baka napisala: „Odlučili smo sve planirati kao da su liječnici potpuno u krivu. Međusobno smo razgovarali o tome kakav će nam biti život s Leom. Tako smo proveli 4 mjeseca“

Prošlog Božića, 2 tjedna prije nego je Leo rođen, obitelj je nastojala stvoriti što više uspomena jer nisu očekivali da će Leo preživjeti do slijedećeg Božića.

No, Leo je rođen u siječnju 2019. godine te je bio sasvim živ, njegova baka je rekla: „Plakao je, bio je živ. Liječnici su bili u krivu. Nije bio savršen. Bio je savršeno nesavršen i bio je OVDJE. Taj dan Leo je pokazao svijetu da će on biti pisac svojega života te ga još uvijek piše“.

VIDI OVO: Dječak (7) pati od rijetke bolesti zbog koje izgleda kao starac

Ostao je na intenzivnoj oko 14 dana. Bilo je mnogo teških trenutaka, ali je Leo opstao i pokazao svima da je pravi borac. Liječnici su predviđali da će morati biti u bolnici 3-6 mjeseci, no pušten je kući nakon samo 38 dana.

Njegova je obitelj presretna što ima divnog sina koji sve uveseljava svojim osmijehom te nadahnjuje ljude gdje god da ode.

No, najviše, inspiracija je cijeloj svojoj obitelji. Imao je mnogo uspona i padova prošlih 9 mjeseci, no obitelj je zahvalna za svaki najmanji trenutak koji mogu provesti sa svojim sinom.

Molimo se za ovog dječaka i njegovu obitelj.