Svi mu se u školi rugaju: Potresan video dječaka koji ih u suzama preklinje da ga ostave na miru

Potresan video dječaka koji u suzama preklinje ljude da ga ostave na miru postao je viralan i dosegao 16 milijuna pregleda na Facebooku. Svoju mu pomoć sada nude i brojne zvijezde.

Keaton Jones iz Knoxvillea, Tennessee, upitao je svoju majku Kimberly pitanje na koje bi i mnogi drugi voljeli dobiti odgovor. “Čisto iz znatiželje, zašto zlostavljaju? Koja je svrha? Zašto vam pričinjava zadovoljstvo nalaziti nevine ljude i onda im se rugati? To nije u redu”, rekao je uplakani dječak.

Njegova ga je majka pitala što su mu rekli. “Ismijavaju me zbog mog nosa. Nazivaju me ružnim. Govore da nemam prijatelja”, odgovorio je Keaton. “Što su ti napravili pod ručkom?”, nastavila je majka. “Prolili su mlijeko po meni, šunku mi razvukli po odjeći i gađali me kruhom”, opisao je dječak.

Nastavio je kako se to ne događa samo njemu, već da su i druga djeca predmet sprdnje u školi. “Ne sviđa mi se što mi to rade i definitivno ne volim da to rade drugim ljudima jer jednostavno nije u redu”, požalio se Keaton majci. “Ljudi koji su drugačiji ne bi smjeli biti kritizirani zbog toga. To nije njihova krivnja. Ako vas ismijavaju, ne dopustite da vas to dira. Ostanite snažni, pretpostavljam. Teško je, ali će jednoga dana vjerojatno biti bolje”, zaključio je.

Nakon što ga je njegova majka objavila na Facebooku, ovaj video dosegao je nevjerojatnih 16 milijuna pregleda. “Da se zna, učinila sam to jer me Keaton sam zamolio nakon što sam morala doći po njega jer se bojao otići na ručak u školi”, napisala je Kimberly. “Svi mi znamo kakav je osjećaj željeti nekamo pripadati. Ali samo odabrani znaju kako je to ne pripadati nigdje.” Na njezinu su objavu reagirali brojni poznati glumci i pjevači koji su stali uz zlostavljanog dječaka.

IZVOR:Net.hr

NAJNOVIJE!