NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDječak (13) se sam borio s ogromnim aligatorom: Božje čudo je što...

Dječak (13) se sam borio s ogromnim aligatorom: Božje čudo je što je živ

Dječak je pokazao nevjerojatnu snagu tijela i duha jer se sam borio s ogromnim aligatorom koji ga je ugrizao. Svi se slažu da je pravo Božje čudo što je živ. 

U izvanrednom prikazu snage, hrabrosti i božanske intervencije, trinaestogodišnji Gabriel Klimis našao se suočen s monstruoznim aligatorom.

Tinejdžer je uživao s prijateljima u blizini potoka u Winter Springsu na Floridi nakon osvježavajućeg kupanja. Iznenada, stravični aligator napao ga je i uhvatio. “Osjetio sam kako me nešto vuče, kako me ralje stišću oko tijela”, ispričao je dječak.

Gabrielov instinktivni odgovor igrao je ključnu ulogu u njegovom preživljavanju. “Učinio sam samo ono što mi je prvo palo na pamet”, rekao je. Bez panike, Gabriel je uhvatio štap koji je bio u blizini i iskoristio ga da se oslobodi grabežljivca.

Bijeg iz opasnosti

Zahvaljujući brzom razmišljanju Gabriela, uspio je pobjeći iz ralja aligatora, iako je zadobio ozljedu kuka. Aligator se naposljetku povukao i otplivao, ostavljajući Gabriela i njegove prijatelje u šoku. “Ustao je i vidjeli smo da je imao aligatorov ugriz. Svi smo bili šokirani. Bio sam prestravljen i plakao”, opisao je scenu Gabrielov brat Juda Klimis.

Unatoč strahu i šoku, Gabriel je uspio sakupiti snage i pozvati hitnu pomoć, što je rezultiralo brzim prijevozom do bolnice. “Čini se kao čudo. Još uvijek mogu hodati i toliko sam zahvalan jer mogu biti ovdje sada”, izjavio je Gabriel, izražavajući zahvalnost što je preživio.

Aligator

Majčina zahvalnost za čudesno preživljavanje

Emocionalni utjecaj incidenta postao je očit kada je Gabrielova majka, Allison Klimis, saznala za gotovo tragičan događaj. Vidjevši fotografije ogromnog aligatora, shvatila je čudesan bijeg svog sina.

“Tijekom ručka sam se rasplakala”, rekla je. “Kada sam vidjela slike tog velikog aligatora koji je pokušao uhvatiti mog sina, znala sam da je to pravo Božje čudo da je živ.”

Allison je ponovila Gabrielove osjećaje zahvalnosti, zahvaljujući što njezin sin nije izgubio ni ud ni život u tom incidentu. Istaknula je: “Na kraju sam samo blagoslovljena i zahvalna jer su anđeli bdjeli nad njim i jer je Bog bio uz njega. Znam da bi bez toga moj sin zasigurno mogao nestati.”

Nepokolebljivi duh

Gabrielovo iskušenje nije umanjilo njegovu ljubav prema plivanju. Rekao je: “Možda sam nešto naučio iz toga, ali istovremeno me to neće spriječiti da plivam na drugim mjestima, poput drugih potoka, sa svojim prijateljima i uživam.”

Obitelj Klimis osjeća olakšanje i zahvalna je na Gabrielovom čudesnom izbavljenju iz aligatorovih ralja, pripisujući njegovo preživljavanje božanskoj intervenciji. Njegova hrabrost i brzo razmišljanje služe kao inspirativna priča o otpornosti, svjedočanstvo snage vjere i nepokolebljivog duha.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare