Dječak skočio u smrt nakon godinu dana obiteljskog nasilja

Osmogodišnji dječak skočio je iz stana na osmom katu nakon godina obiteljskog nasilja. Dječak Anton, iz Ukrajine, je pao u smrt nakon što je stigao iz škole 23.8.

Susjeda, Zhanna, rekla je da je čula kako su roditelji na njega vikali što je poderao odjeću prije nego su ga počeli tuči. Tada je uslijedila tišina prije nego je začula zvuk užurbanih koraka.

Rekla je: „Prošlo je nekoliko sekundi prije nego sam čula zvuk tijela kako udara pločnik. Pogledala sam kroz prozor i vidjela dječaka kako leži na ulici. Nazvala sam policiju i hitnu pomoć“.

Anton je proglašen mrtvim čim su stigli bolničari, navodno je pao na glavu.

VIDI OVO: Dječak (10) počinio samoubojstvo zbog zlostavljanja vršnjaka: Majka ne može doći k sebi nakon prizora koji je ugledala

Roditelji, koje sada istražuje policija, priznali su da su istukli svog sina dan kada je preminuo. Ujedno su rekli da je skočio kroz prozor svoje sobe nedugo nakon zlostavljanja.

Roditelji su u međuvremenu pobjegli te ih policija traži. No prije bijega su priznali da su svog sina često tukli jer se nije „dobro ponašao“.

Antonova učiteljica, Oskana Zelenska je rekla: „Dječak je kasnio za ostalima u učenju te smo ga morali zadržati u prvom razredu. Njegovi roditelji nisu bili ni malo zainteresirani za njega“.

VIDI OVO: Dječaka su zlostavljali mladići, a reakcija stranaca će vas iznenaditi

Njegova psihologinja je dodala: „Anton me je posjetio nekoliko puta, ali ovo nisam mogla predvidjeti“.

Neka maleni Anton počiva u miru.