Dječak je zapjevao duhovnu pjesmu i otopio mnoga srca

Maleni dječak je zapjevao duhovnu pjesmu „God Only Knows“ (hrv. Samo Bog zna), a pri tome se jasno može vidjeti djelovanje Duha Svetoga. 

Kada vas Duh Sveti gane, onda morate pjevati ili plesati, zar ne? Bog djeluje na misteriozne načine. Mi ne moramo biti neke potpuno ostvarene osobe s velikom platformom da nas Bog upotrijebi. Ne trebamo imati ni određen broj godina. 

Zapravo, Bog je djelovao kroz malenu bebu Knoxa čija je snimka postala jako popularna na internetu. 

Ovaj maleni dječak sretan je što ima roditelje koji ga odgajaju u domu punom ljubavi s Bogom u središtu. Ne samo da u tom domu govore o Bogu nego i slijede Isusa. Najslađi dio je što svi članovi obitelji slušaju duhovnu glazbu.

Duh je djelovao kroz dječaka

Gdje svira duhovna glazba često ćete naći Boga u pokretu u liku Duha Svetoga. U ovom slučaju, Duh je djelovao kroz dječaka dok je slušao divnu duhovnu pjesmu. 

Grupa For King & Country objavila je „God Only Knows“ pjesmu 2018. godine u albumu „Burn The Ships“. Brzo se uspinjala top ljestvicama da bi oborila sve rekorde kao druga najpopularnija pjesma čak 19 tjedana. 

VIDI OVO: 5 kršćanskih pjesama koje će vas podići kada se osjećate loše

To je vrsta pjesme koja je jako bliska ljudima jer govori o unutarnjoj borbi koju samo Bog može vidjeti. Svi mi nosimo sram, imamo teškoće, ali Bog zna naša srca i Bog nas vodi kroz najtamnije trenutke nadnaravnom ljubavlju.

Njegovoj se mami srce potpuno otopilo

Dok pjeva, ovaj dječak kao da osjeća Boga koji mu šapće o Svojoj dubokoj, širokoj i nevjerojatnoj ljubavi. Ne topi li vam se od toga srce? Pa, njegovoj se mami srce potpuno otopilo. Nakon što ga je snimila kako pjeva i slavi Boga, objavila je snimku na TikToku gdje je postala vrlo popularna.

Istina je, samo Bog zna. Samo Bog zna što je u našim srcima i samo Bog zna kako se osjećamo i što točno trebamo. 

Neka nam ovaj maleni dječak bude poruka, neka nas potakne da zatvorimo oči i pozovemo Duha da dođe i pokrene i naša srca! 

@tg_642

#godonlyknows #worship #baby #feelthespirit

♬ God only knows baby – Knoxsmom

„Dođite, prignimo koljena i padnimo nice, poklonimo se Jahvi koji nas stvori“ (Psalam 95,6).