11-godišnja djevojčica doživjela je čudesno ozdravljenje od Boga na Asbury sveučilištu o kojem smo više pisali ovdje

Tisuće ljudi svih dobi su se okupile na Sveučilištu Asbury kako bi zajedno slavili i molili se Bogu gotovo mjesec dana bez prestanka.

Među njima je bila i 11-godišnja djevojčica iz Virginije, Helen White, koja je svoje svjedočanstvo o čudesnom ozdravljenju podijelila s CBN News.

Kada je obitelj White čula za izvanredan događaj na sveučilištu Asbury, otkazali su svoje planove za vikend, napunili svoj kamper i vozili se oko 10 sati do Kentuckyja kako bi osobno doživjeli djelovanje Duha Svetoga.

Helen je nekoliko dana prije putovanja gledala prijenos uživo događaja i svaki dan molila roditelje da povedu nju i njezino troje mlađe braće i sestara.

Čudesno ozdravljenje

Helen je opisala svoje iskustvo na sveučilištu Asbury kao prekrasno i jednostavno štovanje Gospodina.

“Bila je to najbolja noć u mom životu”, govori malena Helen.

Tijekom boravka tamo, Bog je čudesno izliječio Helen od celijakije i eozinofilnog ezofagitisa, poteškoća s gutanjem. Helen je osjetila trnce u rukama i nogama te je odmah znala da je izliječena.

“Jedan čovjek, molio se za mene i moje bolesti, i samo sam osjetila te trnce u rukama, nogama i cijelom tijelu i zapravo sam odmah znala da sam izliječena”, rekla je Helen.

VIDI OVO: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Helenina majka, Christina, također se molila za ozdravljenje svoje kćeri. Nakon što je Helen izliječena, njena majka nije morala tražiti objašnjenje jer je znala da je Bog bio prisutan i djelovao.

Helen je kasnije ispričala kako je molitva imala trajan utjecaj na njezinu vjeru i srce. Osjećala se kao da je ponovno upoznala Boga i posvetila mu svoj život, a njezina glad za Bogom i odvažnost su se probudili.

Snaga vjere i molitve

Iskustvo 11-godišnje djevojčice Helen White na sveučilištu Asbury pokazuje snagu vjere i molitve.

Njezino čudesno ozdravljenje i utjecaj koji je to imalo na njezinu vjeru inspiracija su za druge i dokaz Božje prisutnosti i djelovanja u životima vjernika.