Djevojčica je doživjela tešku nesreću, a oporavak je dokaz da je Bog živ

Djevojčica Shaylie je prije tri godine doživjela tešku nesreću kada je na nju i njezinog oca naletio automobil. No, njezin oporavak je dokaz da je Bog u kontroli.

Najgora noćna mora svake majke ostvarila se za Ericu Edwards kada je njezina trogodišnja kći doživjela užasnu prometnu nesreću koja je rezultirala slomljenim kostima i teškom ozljedom mozga.

Erica nikada neće zaboraviti 6. lipnja 2019., to je bio dan kada je umalo izgubila svoju voljenu kćer Shaylie.

Stravičan incident dogodio se kada je na Shaylie jurio automobil. Njezin tata, Shannon, dao je sve od sebe da upozori vozača i čak je podigao Shaylie kako bi je zaštitio, ali vozilo se zabilo u njega, a dijete je od udarca odletjelo na haubu automobila, a zatim 12 metara u zrak, nakon čega je pala na tvrdi pločnik.

Promatrači su pokušali oživjeti Shaylie putem CPR-a, ali Erica je ostala smirena tijekom cijelog postupka. Kaže da ju je Bog jačao za tjeskobna vremena pred njom.

“Bila sam vrlo duhovna osoba prije ovoga – uvijek sam vjerovala u Boga, ali [nisam] baš bila osoba koja je išla u crkvu, niti osoba Biblije”, rekla je Erica.

Djevojčica nesreća 1

Bog je pripremio majku da se suoči sa strahovima

Dodala je: “Ali sad sam vjernica… Bog mi stalno govori. I kroz ovu nesreću taj glas je došao do mene.” Bog ju je pripremao i učvrstio da se suoči sa svojim strahovima i bori da vrati Shaylie dobro zdravlje.

Niti jedna djevojčica ne bi trebala proći ono što je mala Shaylie morala, ostala je sa slomljenim kostima u vratu, čeljusti i drugim dijelovima i ozljedom mozga. Bila je teško ozlijeđena i trebala joj je potpuna rekonstrukcija lica.

Nakon što je Shaylie odvezena u bolnicu, liječnici su ustanovili da ima ozbiljnu ozljedu mozga. Nije pokazivala znakove kretanja i liječnici su mislili da više nikada neće govoriti, jesti ili hodati. Ali ono što nisu znali je da Bog radi u pozadini i da će sve učiniti u redu.

Djevojčica nesreća 2

Liječnici su bili u krivu

Shaylie, koja sada ima 6 godina, dokazala je da su liječnici bili u krivu i upravo je završila vrtić. Dr. Kris Deeter, pedijatrijski intenzivist i medicinski direktor Pediatrix Critical Care and Hospitalists iz Nevade, nazvao je Shaylie “čudom”.

“Ona je čudo od djeteta, a ja to ne govorim prečesto; Jako sam utemeljen u znanosti,” rekao je Deeter. “Ali kao što je njezina mama spomenula, iznenađivala nas je svaki dan jer je zadobila ozljedu koju druga djeca i odrasli nikada ne bi preživjeli.”

Nakon što je provela 3 mjeseca u bolnici i podvrgnula se brojnim terapijama, Shaylie je ponovno naučila govoriti i jesti, uz mnoga druga postignuća. Shaylie koristi hodalicu i lako može držati korak sa svojim kolegama iz razreda. “Možda nije olimpijska trkačica, ali će biti dobro”, rekla je Erica.

Erica je dodala: “Vratila sam svoje dijete. Vratio joj se smisao za humor i svakim danom sve manje žalim zbog onoga što smo tog dana izgubili.” Vozač je dva puta prekršajno kažnjen zbog nesavjesne vožnje, ali neće služiti zatvorsku kaznu.

Držimo Shaylie i njezinu obitelj u svojim molitvama i zamolimo nebeskog Oca da potpuno izliječi nju i Shannon.