Djevojčica je izgubila oca s kojim je trebala na ples, no jedan muškarac je učinio nešto posebno

Djevojčica je s 8 godina izgubila oca te nije imala s kime ići na ples. No, jedan muškarac je primijetio njezinu tugu, pa ga je odlučio zamijeniti.

Mnoge djevojčice sanjaju o plesu kćeri i očeva u školi. No, san 8-godišnje Avey Cox je gotovo propao nakon što je njezin otac preminuo. No, zahvaljujući divnom policajcu, ova je djevojčica ipak iskusila taj divan trenutak. 

Nick Harvey, policajac, je znao koliko malena Avey pati te je odlučio pomoći. Prisjetio se: „Prvo sam kontaktirao njezinu majku jer nisam htio da me odbije 8-godišnjakinja, a tek sam ju nakon toga službeno zamolio da bude moja pratnja na plesu očeva i kćeri.“ 

Imala je veliku želju otići na ples

Avey je bila presretna i vrlo uzbuđena. Odlazak na taj ples bio joj je iznimno velika želja. Prihvatila je Harveyevu ponudu nakon čega su se našli kako bi uskladili odjeću. 

Kada je došlo vrijeme za ples, Harvey i Avey su se slikali, vozili su se limuzinom zajedno s drugim djevojčicama i njihovim očevima te su nakon toga jako dugo plesali i zabavljali se. 

Posebno je dirljiv bio ples u kojem su sudjelovali samo očevi i kćeri. Na svu sreću, taj dirljivi trenutak možemo vidjeti i mi na priloženoj snimci. 

Policajac je učinio nešto posebno za djevojčicu

Harvey je potvrdio da je ta večer bila vrlo posebna i da ju neće zaboraviti. On i Avey su stvorili mnogo divnih uspomena. 

Harvey je priznao: „Malo sam se osramotio dok sam plesao jer zaista ne znam plesati.“ 

Nakon plesa, Harvey, Avey i nekoliko njezinih kolega iz razreda su otišli na sladoled. Harvey je vratio Avey kući u policijskom autu. 

Ovaj je policajac učinio nešto zaista posebno za djevojčicu koja je tugovala za svojim ocem. Dan tijekom kojeg bi se ona inače tužno sjećala svog oca, on je uspio pretvoriti u večer za pamćenje, kojom je usrećio nju i sačuvao divnu uspomenu na njezinog oca.