Djevojčica (11) je nestala prije 20 godina, a majka i dalje traga za njom

Majka već 20 godina traga za izgubljenom kćerkom koja je nestala kada je imala samo 11 godina. Sastavila joj je i pismo.

„Bethany, ovo je za tebe i zbog tebe! Nikada nećemo odustati od potrage za tobom, od ljubavi prema tebi i od molitvi za tvoju sigurnost i sreću“, napisala je Jonnie Carter.

Ona je majka koja već 20 godina traži za izgubljenom kćerkom, a sastavila je pismo svojoj izgubljenoj kćeri. Majka se referira na zakon za kojeg se borila da se usvoji u Saveznoj državi Tennessee, a zakon propisuje da se 3. ožujka obilježava Dan nestale djece. Na taj dan, ljudi pale svijeće i otpuštaju balone sa slikama svojih voljenih koji su nestali.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222935599632802&set=a.2964116416276&type=3

Kći je nestala prije 20 godina

Jonnie je sa svojom kćeri Bethany razgovarala telefonom prije 20 godina, to je bio njihov posljednji susret. „Rekla je ‘volim te mama’, a ja sam rekla ‘i ja volim tebe’“, prisjetila se Jonnie.

Bethany je 4. ožujka provodila vrijeme s ocem Larryjem koji je živio odvojeno od majke. Otac je zaspao u autu, a djevojčica je otišla posjetiti trgovački centar. Nakon nekoliko sati nije je bilo, pa ju je Larry otišao potražiti. Nije ju mogao pronaći.

Larry je pretražio mjesta koja je Bethany rekla da će posjetiti, ali nije je bilo igdje. Nakon toga se javio osiguranju centra, a zatim i policiji. No tada nije bilo sigurnosnih kamera.

VIDI OVO: Djevojčica nestala iz dvorišta, pojavila se nakon dva dana: Imala je neobičnog spasitelja

Her mother

Objavljuje Gabriel's Tree: A Tribute to Abused, Missing and Murdered ChildrenČetvrtak, 4. ožujka 2021.

Majka ne odustaje od potrage

Oca su istraživali kao glavnog osumnjičenog, a iz policije su izjavili da otac „nije surađivao, niti je sudjelovao u istrazi“. Međutim, nije bilo dokaza i Larry se držao svoje priče.

Odnos oca i majke bio je loš od samog početka zbog neiskrenosti. Nakon što se rodila Bethany, to se nastavilo. Policija je istraživala je li se radilo o borbi nad skrbi o djetetu, no ostavljaju mogućnost i da je djevojčica oteta na parkiralištu.

Prošlo je 20 godina otkako je Bethany nestala; ona bi sada bila žena u tridesetim godinama. „Ono što me potiče je činjenica da sam ja njezina majka. Ako stanem, svi će stati. Jednostavno ne postoji scenarij u kojem ne tražim za svojom kćeri“, rekla je Jonnie.

„I dalje ju tražimo. Ne odustajemo. Nijedna majka ne želi pomisliti da joj dijete nije živo – pogotovo ako nema dokaza. No postoje dani kada i sama preispitujem tu mogućnost.“

Iako priča nema završetak kojem se svi nadaju, majka se izborila da taj tragičan događaj ne ostane zaboravljen.